Viral

Το ερωτικό μήνυμα της 81χρονης γιαγιάς στον 36χρονο άντρα της!

Ακούστε το άρθρο

Η 81χρονη γιαγιά από τη Βρετανία έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο για έναν ιδιαίτερο λόγο: για τη σχέση της με έναν 36χρονο νέο άνδρα από την Αίγυπτο. Το ζευγάρι μένει σε απόσταση προσωρινά και η γιαγιά δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τον έρωτά της για άλλη μια φορά ξεσηκώνοντας το διαδίκτυο.

Η 81χρονη σχημάτισε με τα χέρια της μια καρδιά στο facebook  και έγραψε “για τον άνδρα μου… είσαι στην καρδιά μου για πάντα”. Ο 36χρονος Μωχάμεντ απάντησε: “Είμαι δικός σου για πάντα”.

Ο νεαρός προσπαθεί εδώ και καιρό να βγάλει μια βίζα προκειμένου να μπορέσει να εγκατασταθεί κοντά στην αγαπημένη του στη Βρετανία αλλά δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο μέσω διαδικτύου, συναντήθηκαν ερωτεύτηκαν και έκτοτε είναι μαζί. Μια κοινή τους εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει σάλο συζητήσεων.

Οι δυο τους ξεκαθάριζαν πως ο έρωτάς τους είναι ειλικρινής και ο άνδρας γνωστοποιούσε στο κοινό πως η πρόθεσή του δεν είναι να την εκμεταλλευτεί οικονομικά όπως έλεγαν τα κουτσομπολιά… Η γιαγιά τότε, είχε δώσει και αναλυτικές περιγραφές για τη σεξουαλική τους ζωή περιγράφοντας μάλιστα πως είχε νιώσει  όταν συνευρέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά…

Όλη η επικαιρότητα