Ηλεία Μεσσηνία

Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως σε μία ακόμη επιτυχή εκπαιδευτική δράση

Ακούστε το άρθρο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ζαχάρως την Παρασκευή 2 Ιουλίου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στον Παλιό Νερόμυλο στην Κυπαρισσία.

Τα παιδιά μαζί με το προσωπικό του ΚΔΑΠ, Γιάννη Μπιτζούνη, Αγγελική Παντή, Ακριβή Ζώη, Κλεοπάτρα Κατσώλη, Ιωάννα Αποστολοπούλου και Διονυσία Νικολοπούλου επισκέφτηκαν τον Παλιό Νερόμυλο στη γραφική πόλη της Κυπαρισσίας. Έγινε ξενάγηση στο χώρο όπου βρίσκεται ο νερόμυλος και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να μάθουν όλη τη διαδικασία παρασκευής ψωμιού από το αρχικό έως το τελικό στάδιο.

Στη συνέχεια η ξενάγηση συνεχίστηκε στον εξωτερικό χώρο με την πλούσια βλάστηση και το ατέλειωτο πράσινο, όπου τα παιδιά είχαν το χρόνο να παίξουν στη φύση και να δοκιμάσουν τις υπέροχες φρέσκιες κρέπες που τους πρόσφεραν.

Αρωγός της εκπαιδευτικής εκδρομής ήταν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ζαχάρως και ο Δήμος Ζαχάρως που πάντα βρίσκονται στο πλευρό του προσωπικού στηρίζοντας με κάθε μέσο τις όμορφες και πρωτοποριακές ιδέες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Το ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες από την προηγούμενη δράση του βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο ανεβάζοντας κι άλλο τον πήχη της ποιότητας των παροχών της δωρεάν δημιουργικής απασχόλησης στο Δήμο Ζαχάρως. Το ενδιαφέρον για νέες εγγραφές παιδιών είναι ήδη μεγάλο και πλέον αναμένεται μόνο η επίσημη πρόσκληση από τους αρμόδιους φορείς για να καταθέσουν αιτήσεις οι ωφελούμενες μητέρες. Προβλέπεται ότι φέτος θα είναι η χρονιά που το ΚΔΑΠ Ζαχάρως θα καταγράψει το μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων από τα εφτά χρόνια λειτουργίας του.

Όλη η επικαιρότητα