Ηλεία

Το Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο: τον Διονύση Καρανικολό

Ακούστε το άρθρο

Το Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο: τον Διονύση Καρανικολό του Γρηγορίου. Ο χαμογελαστός Σάκης ζούσε στην Αθήνα όπου είχε αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη λατρεμένη σύζυγό του Τερέζα.

Δύο υπέροχα παιδιά ο Βασίλης και ο Γρηγόρης είναι άξιοι συνεχιστές του ονόματος του πατέρα τους. Ο Διονύσης, συνταξιούχος ανώτατος υπάλληλος του ΙΚΑ, πέθανε από παθολογικά αίτια σε ηλικία 80 ετών. Αγαπούσε το Παλαιοχώρι και τo επισκεπτόταν συχνά. Εκεί έμελλε να είναι και η τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του έγινε από τον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Παλαιοχωρίου την περασμένη Κυριακή σε στενό κύκλο λόγω μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Ο εξάδελφός του και φίλος του Διονύσης Καρανικολός του Θεοδώρου, κάτοικος Παλαιοχωρίου αποχαιρετώντας τον υπέροχο ξάδελφό του δήλωσε:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να χαιρετίσω τον ωραίο άνθρωπο, φίλο και εξάδελφο, που χαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο κενό.
Αγαπημένε Σάκη θα σε θυμάμαι για το αστείρευτο χιούμορ σου, για την απίστευτη ζωντάνια σου και κυρίως για το ανθρώπινο συναισθηματικό φορτίο που καθημερινά κουβαλούσες. Ποτέ δεν σε είδα στεχοχωρημένο, θυμωμένο, απαισιόδοξο».

Όλη η επικαιρότητα