Viral

Το σπίτι που μεγάλωσε ο Τραμπ σαν παιδί… Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο (Εικόνες)

Ακούστε το άρθρο

Αν ο Τραμπ είναι παράλογος το ίδιο παράλογοι είναι και οι ψηφοφόροι που τον ανέδειξαν και τον υποστηρίζουν ακόμα. Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκαν οι σημερινοί ιδιοκτήτες της παλιάς κατοικίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, του σπιτιού όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό αμερικάνικο σπίτι στα προάστια της Νέας Υόρκης που πλέον πωλείται με τιμή εκκίνησης τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

O άνθρωπος που πραγματοποιεί την δημοπρασία εύχεται κάποιος θαυμαστής να το αγοράσει και αναφέρει χαρακτηριστικά στα μέσα: “Η οικία αγοράστηκε από το σημερινό της ιδιοκτήτη λίγες ημέρες πριν ο Τραμπ ανέλθει στην εξουσία και σήμερα θέλει να το πουλήσει. Με τη διαδικασία που ξεκινάμε ελπίζουμε ότι κάποιοι θαυμαστές θα μπορέσουν να το αγοράσουν και έπειτα είτε να το δωρίσουν στον πρώην Πρόεδρο ή να σε κάποιο ίδρυμα που εκείνος επιθυμεί…”

Το υπνοδωμάτιο του σύγχρονου “δικτάτορα”

Το σπίτι χτίστηκε από την οικογένεια του Τραμπ το 1940. Παλαιότερα ενοικιαζόταν και μέσω του Airbnb με 700$ τη βραδιά, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, πλέον έχoυν τοποθετηθεί και στάντ του πρώην προέδρου… μάλλον για να συγκινηθούν περισσότερο οι υποψήφιοι αγοραστές.

Οι γείτονες αναφέρουν πως η σημερινή τιμή πώλησης είναι εξαιρετικά υψηλή, όμως δηλώνουν ικανοποιημένη μιας και θα ανεβαίνει η αντικειμενική αξία ολόκληρης της περιοχής…

Όλη η επικαιρότητα