Κόσμος

Το σπαρακτικό γράμμα ενός άντρα στη γυναίκα του προτού πεθάνει από κορωνοϊό

Ακούστε το άρθρο

Ένας άντρας 45 ετών που έχασε τη μάχη με την Covid-19 πρόλαβε να γράψει ένα γράμμα ζωής στη σύντροφό του, όπου την καλεί να συνεχίσει τη ζωή της «χωρίς να μετανιώνει για κάτι».

Ο Billy Loredo από το Τέξας των ΗΠΑ έφυγε από τον κόσμο στις 13 Δεκεμβρίου μέσα στο νοσοκομείο. Κόλλησε κορωνοϊό στις 16 Νοεμβρίου, πιθανότατα στο δικηγορικό του γραφείο, και μερικές μέρες μετά μπήκε στο νοσοκομείο με προβλήματα στο αναπνευστικό.

Πριν διασωληνωθεί, ο Billy έγραψε ένα γράμμα στη Sonya Kypuros, τη σύζυγό του εδώ και 21 χρόνια.

Σε μια επιστολή που ξεχειλίζει από συναίσθημα, της εξομολογείται πόσο την αγαπά και πως «δεν θα άλλαζα ποτέ [την κοινή μας ζωή] για όλα τα πλούτη του κόσμου».

Την επιστολή μοιράστηκε με τον κόσμο η σύζυγος, για να δείξει πόσο απειλητικός και πραγματικός είναι ο κίνδυνος του κορωνοϊού.

‘If I don’t make it, I want you to know I lived a happy wonderful life with you’ 💔

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Αφού της είπε πως έζησαν «μια ευτυχισμένη, υπέροχη ζωή» μαζί, της εξομολογήθηκε:

«Θέλω να ξέρεις πως παλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα για τη ζωή μου. Το κάνω για σένα, ώστε να σε δω ξανά. Ξέρω πως δεν είμαι πάντα ο τέλειος άντρας που θέλω να είμαι, αλλά κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Εσύ, για μένα, ήσουν πάντα τέλεια, ακόμα και όταν λέω πως δεν είσαι και θυμώνω, το 99% των φορών έχω λάθος και εσύ δίκιο και το αγαπώ αυτό».

«Αν δεν τα καταφέρω, θέλω να ξέρεις ότι έζησα μια υπέροχη ζωή μαζί σου», καταλήγει, «θέλω επίσης να είσαι χαρούμενη και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς εμένα χωρίς να μετανιώνεις για κάτι. Εμείς είχαμε τον χρόνο μας και ήταν υπέροχος»…

via

Όλη η επικαιρότητα