Αθλητισμός Κινηματογράφος

Το τελευταίο τρίμηνο του 2021 η ταινία για τον Σουμάχερ

Ακούστε το άρθρο

To τελευταίο τρίμηνο του έτους αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία-ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ. Το έργο για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, έπρεπε να ήταν διαθέσιμο πριν από αρκετούς μήνες, αλλά καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η παραγωγός Βανέσα Νόκερ, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα calcioefinanza, επιβεβαίωσε τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ταινία θα έχει επίσης συνεντεύξεις με εκείνους που τον γνώριζαν στενά έτσι ώστε να περιγράφουν τα χαρακτηριστικά του σε ανθρώπινο επίπεδο. Η ιστορική εκπρόσωπός του Σαμπίνε Κεμ, η οποία τώρα ακολουθεί στενά τον γιο του Μικ, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη F1, είπε σχετικά:

«Αυτή η ταινία στοχεύει στην αναδρομή της ασύγκριτης καριέρας του Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά και να δείξει τις διάφορες πτυχές του ως άνθρωπο και όχι μόνο ως πιλότο. Ένας στοργικός πατέρας, ένας μηχανικός με φυσική προδιάθεση για την τεχνική, άνθρωπος-ομάδα και προφανώς επίσης ένας ριψοκίνδυνος πιλότος».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα