Ψυχαγωγία

Το Bridgerton είναι η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix

Ακούστε το άρθρο

Το διαμάντι του Netflix για τη σεζόν 2020-2021 είναι πράγματι το Bridgerton. Η πλατφόρμα δημοσίευσε τα στοιχεία για το ρομαντικό δράμα της Shondaland και ανακοίνωσε ότι είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη απήχηση μέχρι τώρα στο Netflix.

Μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την πρεμιέρα του Bridgerton στις 25 Δεκεμβρίου, η η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 82 εκατομμυρία νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο να βλέπουν τις περιπέτειες της Daphne και του Simon. Παρόμοια με τις προηγούμενες αξιολογήσεις του Netflix, τα 82 εκατομμύρια νοικοκυριά περιλαμβάνουν 82 εκατομμύρια λογαριασμούς στο Netflix που επέλεξαν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον δύο λεπτά του Bridgerton κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλαπλά μεμονωμένα προφίλ χρηστών σε έναν λογαριασμό που παρακολούθησαν περισσότερα από δύο λεπτά της πρώτης σεζόν πολλές φορές, το Netflix το μετράει μόνο ως μία οικιακή προβολή.

“Η σειρά έχει κατακτήσει τη δεκάδα σε κάθε χώρα εκτός από την Ιαπωνία – χτυπώντας το νούμερο ένα σε 83 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Βραζιλίας, της Γαλλίας, της Ινδίας και της Νοτίου Αφρικής”, σημειώνεται σε ανάρτηση στο blog του Netflix. “Μάλιστα, η επιτυχία του Bridgerton προώθησε τα βιβλία στα οποία βασίζεται η σειρά, στις λίστες των best-seller των The New York Times για πρώτη φορά 18 χρόνια μετά την πρώτη τους δημοσίευση”.

Το The Queen’s Gambit εξακολουθεί να κατατάσσεται ως το πιο επιτυχημένο limited series του Netflix μέχρι σήμερα. Το Bridgerton σηματοδοτεί την πρώτη σειρά τηςShondaland για το Netflix με παραγωγό τη Shonda Rhimes. Το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν έχει ήδη δοθεί και σύμφωνα με πληροφορίες θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο της σειράς ρομαντικών μυθιστορημάτων της Julia Quinn.

 via

Όλη η επικαιρότητα