Ανακοινώσεις Patrisnews

Το Patrisnews με νέα εμφάνιση!

Ακούστε το άρθρο

Από το «Ζην στο Ευ ζην» είναι ένα “Ευ” δρόμος. Αυτό το «Ευ» που μας ωθεί να ζούμε καλά. Ποιοτικότερα, αποδοτικότερα, πιο άνετα. Αυτό το «Ευ» που μας ωθεί να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

Με το «Ευ» για οδηγό το «Patrisnews» περιπλανήθηκε στον κόσμο της άμετρης πληροφόρησης, και ξεδιάλεξε όσα κάνουν τη ζωή μας όχι μόνο ευκολότερη αλλά και ομορφότερη.

Το «Patrisnews» έκανε βήματα μπροστά…

Το νέο, αναβαθμισμένο site με το που βγήκε στον αέρα κέρδισε τις εντυπώσεις. Πιο εύχρηστο, με νέα εικαστική προσέγγιση και με νέες επιλογές εκτιμούμε ότι θα βοηθήσει στην καλύτερη επαφή μας με τους αναγνώστες μας. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα, όλοι/ες οι Φίλοι/ες μας, κερδίζοντας χρόνο και αμεσότητα στην Πληροφορία. Ανακαλύπτουμε ό,τι έχει σημασία, για την πολιτική – οικονομική ενημέρωση και τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της δύσκολης κατάστασης, αλλά παράλληλα, ανακαλύπτουμε και ό,τι έχει σημασία για τη ζωή μας, τον Πολιτισμό, την Κοινωνία, την Αλληλεγγύη, την Ιστορία… και σας ενημερώνουμε άμεσα και έγκυρα.

https://www.patrisnews.com/

Όλη η επικαιρότητα