Categories: Ελλάδα

Τρίκαλα: Θετικός στον κορωνοϊό υπεύθυνος ιατρός εμβολιαστικού κέντρου

Share

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπεύθυνος ιατρός Εμβολιαστικού Κέντρου που λειτουργεί στο Κέντρο Υγείας Πύλης, στον νομό Τρικάλων.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος, με ανάρτησή του στα social media.

Στο εν λόγω Εμβολιαστικό Κέντρο των Τρικάλων, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, ήδη νοσούν από κορονοϊό τρεις εργαζόμενοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην περίπτωση του υπεύθυνου ιατρού, Ιωάννη Κουτσονάσιου, ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη καθώς ο ίδιος συμμετείχε σε κατ’ οίκον εμβολιασμούς τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του trikalavoice.gr μιλούν για ακόμη ένα “ύποπτο” περιστατικό υγειονομικού του συγκεκριμένου Εμβολιαστικού Κέντρου που αναμένεται οριστικοποιηθεί ως θετικό ή αρνητικό εντός των επόμενων ωρών. Γεννούνται δε ερωτηματικά για το πως θα λειτουργήσει το Εμβολιαστικό Κέντρο, αλλά και οι υγειονομικές υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας τις επόμενες μέρες με ήδη τέσσερα (4) επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ιωάννη Κουτσονάσιου με την οποία γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον covid-19 ζητώντας απ’ όλους να είναι προσεκτικοί και να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό τους:

Με πληροφορίες από trikalavoice.gr