Αρκαδία

Τρίπολη: Το κελί που κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης (Βίντεο)

Ακούστε το άρθρο

Το κελί που κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές της Τρίπολης παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Η εκπομπή έφερε στο φως μια αποκλειστική φωτογραφία από το μέρος που κρατείται ο ηθοποίος-σκηνοθέτης από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ποιος θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα επισκεφτεί τον Λιγνάδη στις φυλακές

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν ο πρώτος άνθρωπος, με τον οποίο επικοινώνησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, αφότου μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου και θα μείνει μέχρι τη δίκη του.

«Μιλήσαμε μόλις τελείωσαν οι διαδικασίες μεταγωγής του στις φυλακές Τριπόλεως, στις έξι το απόγευμα» είπε μιλώντας στο MEGA ο κ. Κούγιας. «Ήταν απόλυτα ήρεμος, δεν μιλούσε για την υπόθεση καθόλου. Ήθελα να τον ρωτήσω αν είχε κάποιο πρόβλημα στο ταξίδι του και εκεί όταν πήγε. Μου απάντησε ότι ήταν όλα καλά, ότι ήταν εξαιρετική η συμπεριφορά όλων» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι μόνος του στο κελί ο κ. Λιγνάδης, απάντησε ότι αυτό θα κριθεί από τις δυνατότητες που θα έχει η φυλακή. «Άλλες φορές οι κρατούμενοι στις φυλακές Τριπόλεως είναι μόνοι τους, άλλες είναι με άλλους. Στη χειρότερη περίπτωση είναι τέσσερις σε ένα κελί» εξήγησε.

Το πρώτο επισκεπτήριο που θα δεχτεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στη φυλακή την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι από τον αδελφό του Γιάννη Λιγνάδη. Μαζί με το συνήγορο του ο σκηνοθέτης σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του.

via

Όλη η επικαιρότητα