Ηλεία

Τροχαίο στα Καλυβάκια: Μοιραία εκτροπή για τον Ξενοφώντα Γεωργιόπουλο (pics-vid)

Τραγωδία στο οδόστρωμα
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54 χρόνος οδηγός από τα Καλυβάκια

Απότομα κόπηκε χθες το νήμα της ζωής του 54χρονου από τα Καλυβάκια  όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο από το μηχανάκι που οδηγούσε με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί από την πορεία του και ο ίδιος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο αδικοχαμένος οδηγός βυτιοφόρου λίγο μετά τις 6 μ.μ. γυρνούσε σπίτι του από την Κρέστενα, όταν στον επαρχιακό δρόμο Μακρισίων – Καλυβακίων συνέβη το μοιραίο αφήνοντας εμβρόντητους φίλους και συγγενείς που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχτηκε με θύμα τον άτυχο Ξενοφώντα Γεωργιόπουλο.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αστυνομικοί του Α.Τ. Κρεστένων διενεργούν προανάκριση για το δυστύχημα.

Τον βρήκε ο φίλος του

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως ο 54χρονος είχε βρεθεί στην Κρέστενα μαζί με έναν φίλο του και μαζί πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το χωριό τους. Ο άτυχος Ξενοφώντας Γεωργιόπουλος, όταν συνέβη το κακό προπορευόταν με αποτέλεσμα η μοίρα να τα φέρει έτσι, που ο πρώτος άνθρωπος που τον είδε νεκρό να είναι ο φίλος του που μέχρι πριν λίγο, μοιράζονταν μαζί στιγμές και τίποτα δεν προμήνυε όσα θα συνέβαιναν.

Βαρύ το φορτίο στη συνέχεια, να ενημερώσει την αστυνομία και τους δικούς του ανθρώπους…

 «Το καλύτερο παιδί»

Η άσχημη είδηση κυκλοφόρησε γρήγορα στα Καλυβάκια και συγχωριανοί του αδικοχαμένου οδηγού μετέβησαν στο σημείο της τραγωδίας όπου με δάκρυα στα μάτια αντίκρισαν το μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή ο Ξενοφώντα Γεωργιόπουλος.

«Ήταν το καλύτερο παιδί, σήκωνε από πλάκες, άνθρωπος της παρέας, κρίμα…» ήταν λίγες από τις λέξεις που με το ζόρι κατάφεραν να ψελλίσουν άνθρωποι που γνώριζαν τον άτυχο 54χρονο ο οποίος εκτός των άλλων ήταν και άνθρωπος της προσφοράς, αφού λειτουργούσε σαν ψάλτης στην εκκλησία του χωριού του.

Τελευταίο δρομολόγιο…

Ο αδικοχαμένος Ξενοφώντας Γεωργιόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» χθες θα αναχωρούσε για επαγγελματικό ταξίδι στην Ιταλία αφού όλα ήταν έτοιμα και είχε γεμίσει το φορτηγό του για ένα από τα συνηθισμένα ταξίδια που πολλάκις είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Όμως δεν πρόλαβε…

Ο άτυχος άνδρας αφήνει πίσω του δύο παιδιά, στα οποία είχε «κληρονομήσει» την αγάπη του για τα μεγάλα οχήματα.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα