Αχαϊα

Τραγωδία στην Αχαΐα – Έπαθε εγκεφαλικό και έπεσε στον γκρεμό πατέρας τριών παιδιών

Τραυματισμένη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου η σύζυγος του.
ασθενοφόρο
Ακούστε το άρθρο

Από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, όπου κατέληξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Φτέρης – Αιγίου, ανασύρθηκε νεκρός ο 77χρονος Θεόδωρος Ψαράκος του Γεωργίου, ιδιοκτήτης της ομώνυμης εταιρείας φωτιστικών που εδρεύει στον Πειραιά, με καταγωγή από την Πτέρη Αιγιαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό του από το όχημα που κατά την πτώση ανετράπη, στήθηκε επιχείρηση από τέσσερα μέλη της ορειβατικής ομάδας έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, με επικεφαλής τον υποπυραγό Γιάννη Κυριακόπουλο.

Τραυματισμένη διατηρώντας τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η σύζυγός του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το θανατηφόρο τροχαίο, σημειώθηκε περίπου στις 11 χθες το πρωί, οπότε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι με προορισμό το Αίγιο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του. Ο επιχειρηματίας πατέρας τριών παιδιών, διέμενε μόνιμα στον Πειραιά. Διατηρούσε εξοχική κατοικία στο Πυργάκι, όπου επισκεπτόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού, πιθανόν υπέστη εγκεφαλικό. Σύμφωνα, με πληροφορίες   η σύζυγός του φέρεται να δήλωσε στις Αρχές, ότι πριν το τροχαίο μιλούσε στον άνδρα της αλλά, εκείνος δεν ανταποκρινόταν(!). Η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 77χρονου.

Πηγή: flamis.gr

Όλη η επικαιρότητα