Παραπολιτικά

Τροχαίο για τη Ραχήλ Μακρή

Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ραχήλ Μακρή έπειτα από τροχαίο το οποίο είχε.

Η πολιτικός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι καλά.

«Ευχαριστώ τους φίλους μου για το ενδιαφέρον τους μετά το τροχαίο. Δεν έχω σπάσει τίποτα . Δόξα τον Ιησού Χριστό είμαι καλά. Συνεχίζω κανονικά» έγραψε στην ανάρτησή της η Ραχήλ Μακρή.

Υπενθυμίζεται πως η πολιτικός, πλέον συμμετέχει στο σόου του Open, «J2US» στο πλευρό του Ηλία Βρεττού. Κατά την πρεμιέρα του σόου, το περασμένο Σάββατο, η Ραχήλ Μακρή δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι τραγουδά συνέχεια στο αυτοκίνητό της και στο μπάνιο της κι ότι δεν φοβάται να πει όλα τα είδη μουσικής.

Η ανατρεπτική εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή στο J2US

Πιο έτοιμη από ποτέ ανέβηκε στην σκηνή του J2US η Ραχήλ Μακρή μαζί με τον Ηλία Βρεττό. Η ίδια ανέφερε ότι τραγουδά συνέχεια στο αυτοκίνητό της κι ότι δεν φοβάται να πει όλα τα είδη μουσικής.

Το ντουέτο επέλεξε να πει το «Αναπάντητες Κλήσεις» σε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό σκηνικό. Η εμφάνισή της αποτελεί έκπληξη στο σόου καθώς είναι από τις ελάχιστες φορές που βλέπουμε μία πολιτικό να συμμετέχει σε ένα ψυχαγωγικό σόου.

Μάλιστα η ίδια δεν φάνηκε να πτοείται για το αν θα ακούσει κακή κριτική και προκάλεσε να πει πολλά διαφορετικά είδη.

via

Όλη η επικαιρότητα