Κορινθία

Τρόμος στο Λουτράκι: Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο

Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σπαθί στον αντιδήμαρχο Λουτρακίου Κώστα Παντελέου.

Όπως αναφέρει το loutakiblog.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιδήμαρχος Λουτρακίου πρόβαλε μέσω social media τις εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του ανοιχτού θεάτρου 810 θέσεων στο πάρκο Μάτση.

Ο άνδρας o οποίος εργάζεται με 8μηνη σύμβαση στο δήμο και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, σχολίασε κάτω από την εν λόγω ανάρτηση: «Φτιάξε ένα λάκκο και μπες μέσα Κωστάκη θα φερω το φτυάρι να σε θάψω Κωνσταντίνος Παντελεου ξέρεις ότι είναι πολύ άθλιο αυτό που συμβαίνει με το πάρκο της Δεξαμενής».

Λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας εμφανίστηκε στο πάρκο με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του αντιδημάρχου καθώς κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Εργάτες που βρίσκονταν στο σημείο κατάφεραν να τον απωθήσουν ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Εκείνος, μόλις σηκώθηκε, έβγαλε ένα σπαθί που είχε κρυμμένο στο πίσω μέρος του παντελονιού του και έτρεξε προς το μέρος του αντιδημάρχου για να του επιτεθεί εξαπολύοντας παράλληλα απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ευτυχώς, όσοι βρίσκονταν στο σημείο τον ακινητοποίησαν και τον απώθησαν για δεύτερη φορά, προλαβαίνοντας το κακό. Στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία που συνέλαβε των δράστ ενώ ο αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος.

Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, με τον δράστη να οδηγείται στον Εισαγγελέα Κορίνθου αφού σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακούστε τι δήλωσε για το πρωτοφανές περιστατικό, σοκαρισμένος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων θεοδώρων κ. Κώστας Παντελέου:

Όλη η επικαιρότητα