Προγνωστικά

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι για μία θέση στον τελικό

Ακούστε το άρθρο

Πολλές προσφορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Κύπελλο Αγγλίας

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν μπει στην τελική ευθεία και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε όλα τα «μέτωπα». Μεγάλη μάχη γίνεται για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο Κύπελλο Αγγλίας το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί. Και οι δύο είναι νοκ άουτ και θα γίνουν στο Wembley. Για μία θέση στον τελικό θα αναμετρηθούν το Σάββατο, στις 19:30, τα 2 φαβορί της διοργάνωσης, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι. Την Κυριακή, στις 20:30, θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Λέστερ και της Σαουθάμπτον.

Στο Κύπελλο Ισπανίας το Σάββατο (22:30) στη Σεβίλλη, θα διεξαχθεί ο τελικός, ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τη Μπαρτσελόνα.

Δύο ντέρμπι στα play off της Super League

Στη Super League, η 4η αγωνιστική των play off, την Κυριακή, περιλαμβάνει τα δύο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Άρης (15:00), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:30) και τον αγώνα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15).

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Αγγλίας και Ισπανίας το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Mε ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» προσφέρονται τα ντέρμπι του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι και των play off της Super League ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, καθώς και οι αγώνες της Premier League Έβερτον-Τότεναμ (Παρασκευή, 22:00) και Λιντς-Λίβερπουλ (Δευτέρα, 22:00).

Τρεις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα τις προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης» και σε επιλεγμένα παιχνίδια την «Επιστροφή Στοιχήματος». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ. Για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» προσφέρεται στους αγώνες Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός-Άρης και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει την ευκαιρία να ζητήσεις το στοίχημα που επιθυμείς σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σου επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείς να υποβάλεις τη δική σου στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σε ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

Όλη η επικαιρότητα