Προγνωστικά

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης για μία θέση στον τελικό του Champions League

Ακούστε το άρθρο

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αποψινός ημιτελικός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η μία φιναλίστ του τελικού του Champions League και περιμένει να μάθει απόψε την αντίπαλό της. Το δεύτερο εισιτήριο για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού διεκδικούν στον σημερινό ημιτελικό (22:00) η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρώτη αναμέτρησή τους, πριν από μία εβδομάδα στη Μαδρίτη, έληξε ισόπαλη με 1-1.

Η νικήτρια θα προκριθεί στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Η Τσέλσι περνάει και με ισοπαλία με 0-0. Η Ρεάλ προκρίνεται στον τελικό με ισοπαλία από 2-2 και πάνω. Το 1-1 στέλνει τις 2 ομάδες στην παράταση, ενώ αν χρειαστεί θα παίξουν την πρόκριση στα πέναλτι.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στον ημιτελικό του Champions League Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε πλήθος στοιχηματικών επιλογών που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι.

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ

Σήμερα επιστρέφουν και τα play off της Super League με κρίσιμα παιχνίδια στη μάχη που δίνουν οι 4 από τις 6 ομάδες για 3 ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής περιλαμβάνει το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:30 στο ΟΑΚΑ και τους αγώνες ΆρηςΟλυμπιακός (17:15) και ΠαναθηναϊκόςΑστέρας Τρίπολης (19:30).

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και για τα 3 παιχνίδια των play off της Super League.

Επιβραβεύσεις παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και οι προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», ενώ η «Επιστροφή Στοιχήματος» ισχύει για τους αγώνες Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ και Ρόμα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ και για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στον ημιτελικό του Champions League και στα 3 παιχνίδια των play off της Super League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης».

Δεν βρίσκεις το στοίχημα που θέλεις; Bet Wish και έγινε!

Το Πάμε Στοίχημα δίνει και την ευκαιρία να ζητήσετε το στοίχημα που επιθυμείτε σε αθλητικά ή μη αθλητικά γεγονότα, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες στοιχηματικές σας επιλογές.

Στη σελίδα του Πάμε Στοίχημα στο www.opap.gr στην ενότητα «Βet Wishes» μπορείτε να υποβάλετε τη δική σας στοιχηματική ευχή και η ομάδα του Πάμε Στοίχημα θα την αξιολογήσει και θα σας ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξή της.

Όλη η επικαιρότητα