Γ Εθνική

Τσίρκοβιτς (ΠΑΟΒ): «Κρατάω τη νίκη αλλά με προβληματίζει το άγχος!»

Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ Βάρδας έστω και με το φτωχό 1-0 έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Παλληξουριακού την περασμένη Κυριακή στη Νέα Μανωλάδα και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη, φτάνοντας του 4 βαθμούς. Έτσι, οι πράσινοι μετά το πέρας δύο αγωνιστικών στο 9ο όμιλο φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με Ζάκυνθο και Παναγιάλειο, χωρίς μάλιστα ακόμα να έχουν δεχτεί κάποιο τέρμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Μίκι Τσίρκοβιτς με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς «κρατά» τη νίκη της ομάδας του και το μηδέν παθητικό, όμως όπως τόνισε ,προβληματίζεται για το άγχος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του στο ξεκίνημα, γεγονός που δεν τους αφήνει να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και θέλει και ο ίδιος.

Αναλυτικά, όσα υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός:

«Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί. Μόνο αυτό με ικανοποιεί. Οι πρωταγωνιστές είναι ο παίκτες. Πήραν τη νίκη και νομίζω θα μας βοηθήσει την ψυχολογία. Δεν περίμενα να μας δυσκολέψει τόσο πολύ ο Παλληξουριακός. Όμως η φετινή Γ΄ Εθνική είναι πολύ αμφίρροπη και οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε δεν με ικανοποιεί, δεν με εκπροσωπεί. Οι ποδοσφαιριστές όμως έδειξαν διάθεση. Σε κάποιες περιπτώσεις είμαστε τυχεροί στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν κιόλας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και το παθητικό στην άμυνα, καθώς για δεύτερο παιχνίδι διατηρήσαμε το μηδέν. Με προβληματίζει το άγχος που βγάζει η ομάδα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια, αν και εν μέρει μπορώ να το κατανοήσω. Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στις δυνατότητες της ομάδας αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς και νομίζω ότι αυτό δεν είναι σωστό».

Όλη η επικαιρότητα