Γ Εθνική

Τ. Καλογερής (ΠΑΟΒ): «Εμείς αν δεν είμαστε έτοιμοι… δεν προχωράμε»!

Ακούστε το άρθρο

Στασιμότητα  επικρατεί αυτή την ώρα στον ΠΑΟ Βάρδας, και ενώ οι μέρες περνούν, και πλησιάζει και η έναρξη της προετοιμασίας, η οποία αντί για τις 3 Αυγούστου, έχει μετατεθεί  για την ερχόμενη Δευτέρα 10  Αυγούστου!

Για το θέμα η «Πατρίς – Σπορ» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και καταξιωμένο παράγοντα κ. Τάκη Καλογερή ο οποίος μας τόνισε: 

«Όντως αυτή την ώρα που μιλάμε,  υπάρχει πρόβλημα, το οποίο έγκειται στην αδυναμία κάλυψης του προϋπολογισμού που χρειάζεται για να βγει  η νέα σεζόν! Ένα μπάτζετ, το οποίο μπορεί να προβλέπει μείωση κατά 30% σε σχέση με πέρσι, αλλά ακόμα και έτσι δεν μπορεί να καλυφθεί μέχρι τώρα. Για  το σκοπό  αυτό, και επειδή ο ΠΑΟΒ, στα 9 συνεχόμενα χρόνια της παρουσίας του στη Γ΄ εθνική, είναι πάντα  φερέγγυος, τόσο απέναντι στους προπονητές που έχει συνεργαστεί, όσο και με τους παίκτες που επίσης έχει συνεργαστεί, αλλά και του προμηθευτές του,  γίνονται ορισμένες προσπάθειες από κάποιος ανθρώπους, ώστε να καλυφθεί το μπάτζετ, και να ξεκινήσει απρόσκοπτα η χρονιά! Άλλωστε άπαντες είναι στο ακουστικό τους(προπονητής, παίκτες κ. λ. π.), επειδή γνωρίζουν τη φερεγγυότητα του ΠΑΟΒ!  Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά, και η ομάδα τη Δευτέρα θα ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία της»!

Όλη η επικαιρότητα