Προγνωστικά

Υψηλό εμπόδιο ειδικά μέσα στην έδρα της

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζουμε με EuroLeague σήμερα και ασχολούμαστε με το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει βάσει των ονομάτων που υπάρχουν στα ρόστερ, ωστόσο με αυτά που  έχουμε δει στο ξεκίνημα της EuroLeague, είναι ξεκάθαρο ότι η Μπάρτσα μοιάζει πιο έτοιμη.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Η κριτική των ειδικών για την στοιχηματική νοβιβετ

Η μεγάλη αλλαγή που έφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Βαρκελώνη είναι ο τρόπος με τον οποίος αμύνεται η ομάδα του. Ο «Σάρας» ξέρει ότι όσο ταλέντο κι αν υπάρχει στην επίθεση, αν δεν ανέβει η ένταση στην άμυνα, δεν πρόκειται να δει μεγάλες διαφορές σε σχέση με πέρυσι και έτσι η συμπεριφορά των Καταλανών σε αυτό τα κομμάτι είναι τελείως διαφορετική.

Η Ρεάλ από την άλλη, είναι φανερό ότι δεν είναι σε καλό «φεγγάρι». Ακόμα και κόντρα στην Ομπραντόιρο την Τρίτη δυσκολεύτηκε για να φτάσει στη νίκη, ενώ στις 4 πρώτες αγωνιστικές της EuroLeague έχει νικήσει μόνο την Χίμκι των πολλών προβλημάτων. Ο Φακούντο Καμπάτσο, μάλλον, έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ και αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα, οπότε θεωρώ δύσκολο να αλλάξουν… τσιπάκι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όσο κι αν το θέλουν στην Μαδρίτη.

Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για τη νίκη, που θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στους Καταλανούς και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το… σύμπλεγμα κατωτερότητας που έχουν τα τελευταία χρόνια στα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιλογή ο άσος με το χάντικαπ των 3.5 πόντων στο 1.90.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά της EuroLeague στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα