Ψυχαγωγία

Φαίη Σκορδά: Η εικόνα αυτής της γυναίκας με τους μώλωπες, ότι και να έχει συμβεί, είμαστε μαζί της

Ακούστε το άρθρο

Στο θέμα του Κώστα Δόξα και τα όσα έγιναν γνωστά μέσα στο Σαββατοκύριακο έπειτα από καταγγελία της συζύγου του αναφέρθηκε η πρωινή εκπομπή «Πρωινό».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συζητούσαν το θέμα με την καλεσμένη τους, Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Προσωπικά, σοκαρίστηκα δεν το περίμενα. Αλλά εντάξει, αυτό αφορά μια προσωπική σχέση ενός ζευγαριού. Δεν με αφορά εμένα, είναι κάτι μεταξύ των δύο, το οποίο μια και πήρε τη νομική οδό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν ήμουν του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού για να ξέρω πράγματα» ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά η οποία τόνισε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι ήταν σοκαριστικό για όλους την Παρασκευή όταν έφτασε αυτή η είδηση. Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι, όταν έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης τα θέματα αυτά.

Η εικόνα, όμως, αυτής της γυναίκας -δεν με αφορά σε επίπεδο κουτσομπολιού τι έχει συμβεί και τι δεν έχει συμβεί, δεν κάνουμε δικαστήριο-, η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική, είμαστε μαζί της. Η εικόνα αυτής της γυναίκας με τους μώλωπες, ότι και να έχει συμβεί, είμαστε μαζί της. Σαφώς δεν μπορείς να γνωρίζεις, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις την εικόνα μιας κακοποιημένης γυναίκας, είσαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

via

Όλη η επικαιρότητα