Φεστιβάλ «Επιτάλιο –Καλοκαίρι 2020»: Δροσίστηκαν με τους Banda Morena!

Share

Μια βραδιά με πολύ ροκ, έντεχνο, swing, rock n’ roll, disco και άλλα μουσικά ακούσματα απόλαυσε το κοινό που το βράδυ της περασμένης Κυριακής βρέθηκε στον παιδότοπο Επιταλίου. Στο χώρο που φιλοξένησε την δεύτερη εκδήλωση του φεστιβάλ «Επιτάλιο –Καλοκαίρι 2020» που διοργανώνει φέτος ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Επί της αλός».

Καλεσμένοι επί σκηνής οι «Banda Morena» που φρόντισαν να προσφέρουν όλα όσα απαιτούνταν για μια κεφάτη, αξέχαστη συναυλιακή βραδιά στο κόσμο που έδωσε το παρόν. Μια συναυλία με το χαρακτηριστικό κέφι που δημιουργεί το νεανικό μουσικό σχήμα στις εμφανίσεις του που «αναγκάζει» το κοινό να μην μένει αμέτοχο αλλά να συμμετέχει… και έτσι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Επιτάλιο όπου το κοινό ενθουσιάστηκε απολαμβάνοντας –για πάνω από δυο ώρες- μια δροσερή συναυλία χειροκροτώντας παρατεταμένα τους «Banda Morena».

Την συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος με συνεργάτες του.

Η επόμενη εκδήλωση του φεστιβάλ «Επιτάλιο –Καλοκαίρι 2020» είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 17 Αυγούστου όπου στην πλατεία του Επιταλίου θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας «Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο», σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους.