Ελλάδα

Φθιώτιδα: Λαμπάδιασε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην εθνική οδό (PHOTOS-VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Δεν έμεινε τίποτα από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που κάηκε ολοσχερώς – Ευτυχώς πρόλαβαν και βγήκαν οι επιβάτες και ο οδηγός.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το βράδυ της Δευτέρας (17/8) λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, γεμάτο επιβάτες, στην εθνική οδό διερχόμενο από το Μαρτίνο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στην κατηφόρα, λίγο πριν τα όρια με το νομό Βοιωτίας το όχημα πήρε φωτιά, ευτυχώς όμως τόσο οι 28 επιβάτες όσο και ο οδηγός πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μηχανή. Ο οδηγός προσπαθησε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερε και το λεωφορείο τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες.

Δείτε στο βίντεο πως κάηκε ολοσχερώς το λεωφορείο του ΚΤΕΛ:

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα από Αταλάντη, με επικεφαλής τον Διοικητή Άρη Μπεκιάρη, ένα όχημα από Άγιο Κωνσταντίνο, ένα από Θήβα και ένα από Λαμία, καθώς υπήρχε φόβος η πυρκαγιά να επεκταθεί σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής, κάτι που δεν συνέβη χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία και σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές εωσότου η κίνηση διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από το καμένο λεωφορείο.

Πηγή: lamiareport.gr

Όλη η επικαιρότητα