Categories: Ηλεία

Φιλαρμονική Λεχαινών «Ορφεύς»: 2ο Σεμιναριο Πνευστων και Κρουστων από 2 -7 Αυγούστου

Share

Από την Δευτέρα 2 Αυγουστου έως και το Σάββατο 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθει στα Λεχαινά Ηλείας το 2ο Σεμινάριο Πνευστών και Κρουστών , μετά την πρώτη χρονιά το 2019 , που είχαμε μεγάλη προσέλευση μουσικών από όλο το Νόμο Ηλείας και κάποιους από Αχαία έτσι ώστε  να έχουμε μια πολιτιστική εβδομάδα στα Λεχαινά , γεμάτη από μουσική και από αξιόλογους ανθρώπους που θα έρθουν για να διδάξουν στους Μουσικούς της Ηλείας και της Αχαΐας

Οι καθηγητές θα προετοιμάσουν με τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου τα κομμάτια της συναυλίας που θα γίνει στις 7 Αυγουστου στο Γυμνάσιο –Λύκειο Λεχαινών  και θα διοργανώσουν μερικά υποσύνολα (τριο, κουαρτέτα κλπ).

Την Παρασκευή 6 Αυγουστου στις 10 το πρωί θα γίνει η παρουσίαση της δουλειάς τους στο Σινε Άστρον. Τα κομμάτια θα βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν στο κανάλι της φιλαρμονικής στο YouTube..

Οι καθηγητές που θα διδάξουν στο σεμινάριο , είναι οι παρακάτω και αποτελούν μεγάλα ονόματα στον Ελληνικό αλλά και Ευρωπαϊκό κοσμο της Μουσικής

·        Καθηγήτρια Φλάουτου: Θεοδώρα Ιορδανίδου

(Κορυφαία Α΄ Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών – συνεργάτης Κρατικης Ορχηστρας Αθηνων)

·        Καθηγητής Κλαρινέτου: Βασίλης Μπρατός

(30 Χρόνια διδάσκει κλαρινέτο σε ακαδημία στο Παρίσι – συνεργάτης Κρατικης Ορχηστρας Αθηνων)

·        Καθηγητής Τρομπέτας: Παναγιώτης Μπαλαμός

(Μόνιμος Μουσικός Κρατικης Ορχηστρας Αθηνων)

·        Καθηγητής Γαλλικού Κόρνου: Χρήστος Σαλβάνος

(Κορυφαίος Α΄ Μουσικός Κρατικης Ορχηστρας Αθηνων)

·        Καθηγητής Τρομπονιού: Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

(Μόνιμος Μουσικός Κρατικης Ορχηστρας Αθηνων)

·        Καθηγητής Κρουστών: Παναγιώτης Θωίδης (Καθηγητης Μουσικης )

Η συμμετοχή στο σεμιναριο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για οσα παιδιά και μεγαλύτερους μουσικους  θελουν να το παρακολουθησουν  .

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν οσοι ενδιαφερονται να επικοινωνησουν με τα τηλεφωνα 6973497295 (Αρχιμουσικος Ευρυσθενης Χατζηγιαννης)

Και 6945895107 (Μιγκος Ανδρεας Προεδρος Δ.Σ)