Προγνωστικά

Φοβούνται «στήσιμο» οι Ιταλοί

Ακούστε το άρθρο

Ο θεσμός του Τσάμπιονς Λιγκ επιτέλους έφτασε στη τελευταία ημέρα των ομίλων με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στον Β’ όμιλο. Εκεί συμμετέχουν οι Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ (8), Σαχτάρ (7), Ρεάλ Μαδρίτης (7) και Ίντερ (5) σύμφωνα με τη βαθμολογία τους.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης


Όλες οι πληροφορίες για το πότε  ανοιγουν τα καζινο

Να δούμε πρώτα τι θέλει κάθε ομάδα:

Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ: Καταρχήν με νίκη ή ισοπαλία περνάει φυσικά στην επόμενη φάση. Περνάει και με ήττα, αρκεί Ίντερ με Σαχτάρ να έρθουν ισόπαλες. Στη χειρότερη πάντως των περιπτώσεων που μπορεί να συμβεί, οι Γερμανοί δεν τερματίζουν κάτω από την 3η θέση.


Σαχτάρ:
Περνάει στην επόμενη φάση με νίκη. Η ισοπαλία θα της αρκεί για να βγει 2η στη περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κερδίσει τους Γερμανούς. Με ήττα αποχαιρετά.


Ρεάλ Μαδρίτης:
Οι Ισπανοί καταρχήν προκρίνονται με νίκη επί των Γερμανών ως πρώτοι στο όμιλο, μόνο στη περίπτωση που η Σαχτάρ δεν κερδίσει την Ίντερ. Με ισοπαλία προκρίνονται μόνο στη περίπτωση που η Ίντερ κερδίσει τη Σαχτάρ. Με ήττα λένε αμέσως… adios amigos.


Ίντερ:
Για να προκριθεί θέλει πρώτα νίκη επί της Σαχτάρ και απαραίτητα να μην λήξει ισόπαλο το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Γερμανούς. Αν λήξει ισόπαλο και κερδίσει τη Σαχτάρ, θα βγει 3η στο όμιλο.

Το σενάριο λοιπόν το οποίο φοβούνται οι Ιταλοί έχοντας αρχίσει ήδη να πετάνε σπόντες, είναι στη περίπτωση που αυτοί κερδίσουν τη Σαχτάρ, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γκλάντμπαχ θα στήσουν το δικό τους ματς ισοπαλία παίρνοντας αμφότερες την πρόκριση και αφήνοντας… μπουκάλα τους Ιταλούς. Σοβαρό λοιπόν το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί ο φόβος των Ιταλών, με την ισοπαλία στην Ισπανία να πληρώνει αξιοπρεπώς.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το  Champions League  στο Foxbet

Όλη η επικαιρότητα