Ελλάδα

Φονικό στις Σπέτσες: Οι πρώτες εικόνες του 22χρονου- Με σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα

Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ο φερόμενος ως δράστης του φονικού στις Σπέτσες

Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης του φονικού στις Σπέτσες, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Πειραιά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με την αστυνομία, κίνητρο της ανθρωποκτονίας του 26χρονου ήταν οι προσωπικές διαφορές ανάμεσα στους δύο νεαρούς.

Φονικό στις Σπέτσες: Οι πρώτες εικόνες του 22χρονου- Με σκυμμένο το κεφάλι στον Εισαγγελέα

Σημειώνεται, ότι ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στη μηχανή του, το βράδυ του Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου, στις Σπέτσες. Αρχικά, φάνηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο νεαρός είχε δεχθεί μαχαιριά στην κοιλιά.

φΟΝΙΚΌ ΣΠΕΤΣΕΣ
φΟΝΙΚΌ ΣΠΕΤΣΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είχαν έντονη λογομαχία νωρίτερα. Μάλιστα, οι μάρτυρες που “έδειξαν” τον 26χρονο, κατέθεσαν στις Αρχές πως ο φερόμενος ως δράστης κυνήγησε το θύμα, κρατώντας ένα στιλέτο και ένα πιστόλι, όμως τελικά τον μαχαίρωσε. Σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι.

φΟΝΙΚΌ ΣΠΕΤΣΕΣ

Γιος γνωστού καθηγητή ο 22χρονος

Γιος γνωστού καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είναιο 22χρονος Β.Μ., που κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου στις Σπέτσες, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 22χρονοςπου είναι γιος καθηγητή του ΕΜΠ και απόφοιτος του Lomonosov Moscow State University, κατηγορείται ως δράστης του στυγερού εγκλήματος που συγκλονίζει τις Σπέτσες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, διατηρούσε μπαρ στο νησί, όπου και είχε γνωριστεί με το θύμα, τον 26χρονο Σπετσιώτη, ο οποίος εργαζόταν σε κατάστημα με μοτοσικλέτες.

Θύμα και θύτης όμως, φαίνεται πως είχαν και προσωπικές διαφορές, αφού το βράδυ του εγκλήματος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας.

Ο πατέρας του 22χρονου κατηγορούμενου μιλώντας στο protothema.gr τόνισε: “Ο γιος μου δεν παραδέχεται ότι σκότωσε. Και εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία και μου είπαν αρχικά ότι πρόκειται για τροχαίο. Μετά οι αυτόπτες μάρτυρες άλλαξαν την κατάθεση τους και είπαν ότι ο γιος μου τον σκότωσε. Πρόκειται για βαποράκια που διακινούν ναρκωτικά στις Σπέτσες”.

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα