Ελλάδα

Φρίκη στην Αμφισσα: Εγκυος από τον πατέρα της 16χρονη ΑμΕΑ

Ακούστε το άρθρο

Άναυδη έχει μείνει η κοινωνία της Φωκίδας από την αποκάλυψη ότι πατέρας άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του η οποία έχει βαριά νοητική στέρηση.

Το περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα, όταν, την περασμένη Κυριακή, η 16χρονη -που μένει στην Ιτέα με την οικογένεια της- ένιωσε φρικτούς πόνους και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της ‘Αμφισσας, όπου εκεί γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν έγκυος και μάλιστα απέβαλε. Οι γιατροί αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας της ‘Αμφισσας, ο οποίος διέταξε εξέταση DNA παίρνοντας δείγμα από τον πατέρα και από τον 15χρονο αδερφό της.

Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην Αθήνα αποδείχτηκε ότι δράστης είναι ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας και συνελήφθη, χθες το βράδυ, για να οδηγηθεί στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά η οικογένεια μένει αρκετά χρόνια στην Ιτέα και η 16χρονη φοιτούσε σε ειδικό σχολείο, λόγω των πολλαπλών προβλημάτων της.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα