Κόσμος

Φρίκη στη Ρωσία: 41χρονος κατηγορείται ότι βίασε και τεμάχισε δυο ανήλικα κορίτσια

Ακούστε το άρθρο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στη Ρωσία, αναζητώντας τον παιδόφιλο που κατηγορείται ότι πρώτα βίασε και μετά σκότωσε και τεμάχισε με μαχαίρι δυο ανήλικες αδερφές, ηλικίας 8 και 13 ετών.

Πρόκειται για 41χρονο, Βιτάλι Μολχανόφ, ο οποίο που προχώρησε σε αυτή τη φρικιαστική ενέργεια.

Μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο, την ώρα που βγαίνει από το σπίτι του, μετά το έγκλημα και κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση στην πόλη Ρίμπινσκ, βορειοανατολικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Έλενα και η Γιάνα Σαπρόνοβα, 8 και 13 ετών αντίστοιχα, «τεμαχίστηκαν» με ένα μαχαίρι και το σώμα της νεότερης κοπέλας διαλύθηκε.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Μολχανόφ συζούσε με τα δυο μικρά κορίτσια και τη 40χρονη μητέρα του, Βαλεντίνα Σαπρούνοβα, με την οποία είχαν γνωριστεί μέσω εφαρμογής γνωριμιών πριν από ένα μήνα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν γνώριζε για το εγκληματικό του παρελθόν σαν βιαστή και δολοφόνο παιδιών, που τον είχαν καταδικάσει σε δεκαετή παραμονή στις φυλακές.

Η 40χρονη μητέρα ήταν εκείνη που αντίκρισε πρώτη το αποτρόπαιο θέαμα των δυο κοριτσιών, όταν επέστρεψε από τη βάρδιά της σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ έχει τεθεί, πλέον, υπό την προστασία ψυχολόγων της αστυνομίας.

via

Όλη η επικαιρότητα