Ηλεία

Φ. Αλεξόπουλος: Ο Δ. Κωνσταντόπουλος «ανοίγει την πόρτα» της προόδου και ανάπτυξης στο Δήμο Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο
  • ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ

  • ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ:  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ!!

Τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει διάσταση πραγματικής ανάπτυξης και να ανοίξει μια νέα εποχή για το Δήμο Ήλιδας βλέπει στο πρόσωπο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ο Φώτης Αλεξόπουλος που δίνει το παρόν στα κοινά του τόπου και πολλές φορές παρεμβαίνει για την ανάγκην επίλυσή τους.

Σημειώνει την προσφορά και την εντιμότητα του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας και στέκεται ιδιαίτερα στην πορεία της εξέλιξής του αλλά και στην εμπειρία που πλέον έχει σε αρκετούς τομείς και κυρίαρχα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ειδικότερα ο κ. Αλεξόπουλος τονίζει:

«Με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο μας συνδέουν πολλά. Μια πολυετής φιλία με γερές βάσεις αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Μια πορεία ζωής με έντονη ενασχόληση με τα κοινά, την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά η κοινή μας καταγωγή, από τον δήμο μας, τον δήμο Ήλιδας.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, χαιρετίζω και στηρίζω εκ βάθους καρδίας την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχία του δήμου μας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Ο Δημήτρης, στην πλάτη του κουβαλάει μια εμπειρία 20 ετών από την τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα την πολιτική, είναι άνθρωπος της αδιάκοπης εξέλιξης κι αυτοβελτίωσης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, μια πολύ δυναμική προσωπικότητα και ένας άνθρωπος έντιμος, με ήθος, με ιδανικά και σωστές αρχές κι αξίες. Με γνήσιο ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του, όλους αδιακρίτως

Έχοντας κι εγώ ο ίδιος μια μακρόχρονη εμπειρία από την ενασχόληση μου με τα κοινά, ξέρω πια πολύ καλά να διακρίνω στους ανθρώπους και δη στους εμπλεκόμενους με την πολιτική, πότε υπάρχει ειλικρίνεια στις προθέσεις τους, πότε υπάρχει πραγματική ανιδιοτέλεια στα σχέδια τους, αν υπάρχει όραμα δημιουργίας κι αληθινή αγάπη για αυτό που κάνουν.

Και στον Δημήτρη, προσυπογράφω πως υπάρχουν όλα αυτά στο έπακρο.

Αγαπώ τον τόπο μου, τον τόπο καταγωγής μου, τους συντοπίτες μου και θέλω να δω τον Δήμο Ήλιδας να αλλάζει ρότα, να αναβαθμίζεται και η ποιότητα καθημερινής ζωής των πολιτών να γίνεται η μέγιστη δυνατή.

Έχοντας κάνει απανωτές συζητήσεις με τον Δημήτρη επί μακρόν, ο οποίος είναι πάντα απόλυτα ενημερωμένος για όλα τα μείζονα προβλήματα του Δήμου και τις ελλείψεις, αλλά και έχοντας ο ίδιος πολύ αξιόλογες και ρεαλιστικές προτάσεις για ζητήματα ανάπτυξης αλλά και για θέματα της καθημερινότητας, θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι ο Δημήτρης είναι το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί με επιτυχία στον δήμο Ήλιδας και να γυρίσει την σελίδα που θα αλλάξει επιτέλους ριζικά την περιοχή μας.

Αυτό είναι και το κίνητρο που με ώθησε να δηλώσω δημοσίως την αμέριστη στήριξη και συστράτευσή  μου στο πλευρό του στην υποψηφιότητα του ως δήμαρχος Δήμου Ήλιδας.

Θεωρώ βέβαιο πως οι συμπολίτες μας θα στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη και θα αγκαλιάσουν με θέρμη το εγχείρημα του, γιατί είναι πια καιρός ο Δήμος Ήλιδας να φύγει από την στασιμότητα και να «ανοίξει την πόρτα» στην πρόοδο, στην ανάπτυξη, στην ευημερία! Και αυτό απαιτεί ρεαλιστικό σχέδιο, δύναμη, τόλμη και πολλή δουλειά! Κι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι ο πλέον κατάλληλος για αυτό!»

** Ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος, με σπουδές στην Διοίκηση & Οικονομία και στην Οικονομική και Περιφερειακή ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, εργάζεται ως Μόνιμος Υπάλληλος στο Εμπορικό &Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών . (Ε.Β.Ε.Α) Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Αν. Βουλευτής Νομού Ηλείας , Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή& Αγοράς, Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Πρόεδρος ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας , Πρόεδρος εργαζόμενων Δήμου Λ. Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης , Γραμματέας Πολιτιστικού κέντρου Λιμένος Χερσονήσου .Υπήρξε Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Σύγχρονη Πόλη». Επίσης : Eίναι μέλος της Τουριστικής επιτροπής του Επαρχείου Θήρας &Νήσων , Μέλος της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού του Δήμου Πύργου ,μέλος στο ΙΝΚΑ/ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος και μέλος του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης.

Όλη η επικαιρότητα