Ηλεία

Χάνι Πανόπουλου: «Καταδρομικός» εμβολιασμός 

Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για τον εμβολιασμό όλων των κατοίκων της Ηλείας και ιδίως αυτών των ορεινών περιοχών, είχαμε χθες στο χώρο του Ιατρείου στο Χάνι Πανόπουλου, τον εμβολιασμό αρκετών κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Σε δήλωσή του ο ιατρός Βαγγέλης Δημητρόπουλος τόνισε γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

«Ως υγειονομικός προϊστάμενος του Κ. Υ. Σιμόπουλου, με την συνδρομή του γιατρού, επιμελητή Β’ Γεν. Οικογενειακής Ιατρικής, του Περιφερειακού Ιατρείου Χάνι Πανόπουλου, Βασίλη Αντωνόπουλου και την εντολή του Διοικητή 6 ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, ανταποκριθήκαμε, στο αίτημα των κατοίκων, του γεωγραφικού διαμερίσματος Λασιώνος, του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας, όπως αυτό εκφράστηκε μέσω του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Γιώργου Μπαντούνα και με αρωγούς, τους αντιδημάρχους, κ. Λύσανδρο Παναγόπουλο, κα. Ροϊδούλα Αντωνόπουλου, το Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας, κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο, διοργανώσαμε στο χώρο του Ιατρείου Χάνι Πανόπουλου, καταδρομικό εμβολιασμό, έναντι του κορωνοϊου, των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Όλα κύλησαν ομαλά. Ο εμβολιασμός έγινε με το εμβόλιο Pfizer, και προήλθαν σε αυτόν κάτοικοι, όλων των ηλικιών…

Ευχαριστούμε θερμά, για την συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολιασμού, την επισκέπτρια Υγείας, Νοσ. Μονάδας Αμαλιάδας, κ. Νίκη Αργυρού και την Νοσηλεύτρια της αυτής μονάδας, κ. Δήμητρα Βασιλικοπούλου. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, στο πρόγραμμα αυτό, βοηθώντας, στην δημιουργία τοίχους ανοσίας στο πλαίσιο, προάσπισης της ατομικής και Δημόσιας Υγείας. Το περιφερειακό Ιατρείο Χάνι Πανόπουλο, έγινε το πρώτο Περιφερειακό Ιατρείο, στο νομό Ηλείας, που διοργάνωσε και ολοκλήρωσε με επιτυχία, τέτοιου είδους εμβολιασμό.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!».

Όλη η επικαιρότητα