Αρθρογραφία

Χάνουμε καθημερινά συνανθρώπους μας…

ΠΟΡΤΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟΥ-ΘΑΛΑΜΟΥ COVID
Ακούστε το άρθρο

Τρείς ακόμη πολίτες της Ηλείας, τρείς ακόμη συνάνθρωποί μας, έφυγαν από τη ζωή, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν με το κορωνοϊό.

Δυστυχώς ο αριθμός των Ηλείων, αλλά και των Ελλήνων, που φεύγουν από τον covid-19 αυξάνεται καθημερινά, δείχνοντας ότι κανείς δεν πρέπει να παραμείνει αρνητής αυτού του ιού. O covid-19 όχι μόνο υπάρχει, αλλά σκοτώνει, ακόμη και ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα, αλλά έτυχε πιθανότατα το ανοσοποιητικό τους να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να πολεμήσει αυτόν τον ύπουλο ιό.

Η Ελλάδα χάνει ανθρώπους, οικογένειες βυθίζονται στον πόνο και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και να προφυλασσόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι παιχνίδι αυτός ο ιός.

Όσοι ακόμη έχουν αμφιβολίες μπορούν να μεταβούν σε μία MΕΘ covid-19 και αμέσως αυτές θα εξαφανιστούν. Μην παίζουμε με τη ζωή μας και τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Καθημερινά βλέπουμε και διαβάζουμε πως άνθρωποι χάνονται. Τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε βάζοντας πάνω απ’ όλα την υπευθυνότητα,έτσιώστε πολύ σύντομα αυτός ο εφιάλτης να αποτελέσει παρελθόν

Όλη η επικαιρότητα