Πολιτική

Χάρης Μιχαλακόπουλος: Επιτέλους δώστε ΦΩΣ στους Δημότες μας.

Ακούστε το άρθρο

Μετά από 2 χρόνια είμαστε πεπεισμένοι ότι το αγαπημένο τραγούδι της Δημοτικής Αρχής είναι το : «όλα τα λεφτά λουλούδια» του υπέροχου ερμηνευτή Λευτέρη Πανταζή.

Αλλιώς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως μια εύκολη-φτηνή-νόμιμη λύση δεν υιοθετείται, παρόλο που 2 τουλάχιστον όμοροι Δήμοι την υιοθέτησαν (Αρχαίας Ολυμπίας-Πηνειού).

Καλό το πράσινο, υπέροχα τα λουλούδια , αλλά πολύ καλύτερα να συνδέσετε παράλληλα το ρεύμα στους δημότες, που πληρούν τις ευεργετικές διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που εξέδωσαν τα  Υπουργεία Οικονομικών και Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Φυσικά και πριν υπήρχε τρόπος, σας είχαμε ενημερώσει δημόσια. Θέληση δεν υπήρχε και προφανώς υπάρχει γενικά άλλος προσανατολισμός που διαφαίνεται στο ότι είμαστε ο μοναδικός Δήμος που έχει επίσημα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!!…(ο νοών νοείτε το τι χρησιμεύει αυτό και τι εκμετάλλευση υπάρχει στους μη έχοντες συμπολίτες μας).

Ας φτιάξετε λοιπόν την  ειδική επιτροπή του Δήμου που ορίζει ο νομοθέτης ΧΘΕΣ, η οποία να εξετάζει ποιοι δικαιούνται (και τι ύψος) Εφάπαξ επίδομα για την επανασύνδεση, σε όσους έχει κοπεί το ρεύμα.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σας το λέμε. Το πολύ σοβαρό αυτό κοινωνικό θέμα το στηρίζουμε από τον Οκτώβριο του 2019!!

Όλη η επικαιρότητα