Lifestyle

«Χαμός» με Μπουρδούμη και Φιλιππίδη εν ώρα γυρισμάτων – Μπήκαν στην μέση για να τους χωρίσουν

Ακούστε το άρθρο

Έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο «Πρωινό», κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» την Τέταρτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν ο Πέτρος Φιλιππίδης εισαχθεί στο νοσοκομείο, είχε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα σε μία κοινή σκηνή, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επιτέθηκε λεκτικά στον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση τρίτων προκείμενου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ και το γύρισμα δεν ολοκληρώθηκε.

Δεν θα ολοκληρωθεί η σκηνή

Τελικά, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, συμφωνήθηκε οι λίγες κοινές σκηνές που έχουν στη σειρά να τελειώσουν.

Ωστόσο, τελικά δεν θα ολοκληρωθούν ποτέ, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης λίγο αργότερα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του, ενώ σήμερα η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς.

Η απομάκρυνσή του από τη σειρά

«Λόγω, ωστόσο, της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, Λένα Δροσάκη, βρίσκεται ανάμεσα στις ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει επώνυμα τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

via

Όλη η επικαιρότητα