Lifestyle

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη: Παραβίασε τα μέτρα και κατέβηκε για ψώνια στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας (Φωτό)

Ακούστε το άρθρο

Όπως είναι γνωστό, οι μετακινήσεις των πολιτών μακριά από τα σπίτια τους κι εκτός των ορίων των δήμων απαγορεύεται. Οι κανόνες που έχουν επιβληθεί λόγω των υγειονομικών μέτρων, δεν επιτρέπουν μετακινήσεις και τα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Θεωρητικά και τα μπλόκα της Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι πολλά για να αποτρέπουν τον κόσμο να πηγαίνει να ψωνίζει μακριά από το σπίτι του.

Για όλους όμως δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Αν είσαι προβεβλημένος, αν είσαι δημοφιλής τότε μπορείς να ανεβάζεις με χαρά στα social media ότι κυκλοφορείς ελεύθερη μακριά από τον τόπο κατοικίας σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Για παράδειγμα η γνωστή παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, η οποία διαμένει στα βόρεια προάστια, με πολύ χαρά ανάρτησε φωτογραφίες στο instagram με τις οποίες μας δηλώνει τη χαρά της που ψωνίζει στην κεντρική αγορά της Αθήνας.

«Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαρας Δευτέρας», αναφέρει η Ελένη Μενεγάκη, αλλά τα σχόλια είναι εξαιρετικά αρνητικά γι΄αυτήν.

Διότι, πραγματικά. Τα Βριλήσσια από το κέντρο απέχουν περισσότερο από 2 χιλιόμετρα. Τι χαρτί μετακίνησης χρησιμοποίησε και ποιο SMS υπάρχει για να ψωνίζει στο κέντρο κάποιος που μένει τόσο μακριά;

Μεταξύ των χρηστών των social media που σχολίαζαν υπάρχουν και τα εξής:

“Παραβιαση μετρων; Μελισσια κεντρικη αγορα 2 χιλιομετρα; Για να μαζευτουμε λιγο ζουμε σε αλλους καιρους επιτελους αυτα τα περιμενουμε απο 15 χρονα…”

“Apό τα ΒΠ έως τη Βαρβάκειο είναι πάνω από 2χλμ….νομίζω…🤔🤔 ποιος ο κωδικός χρήσης;”

“Πράγματι πως μετακινηθηκατε? Πείτε μας κ εμάς εάν είναι κάτι που μας ξέφυγε.. 😮…”

Όλη η επικαιρότητα