Ελλάδα

Χανιά: Σε ειδική δομή φιλοξενούνται τα δύο αδέρφια της 11χρονης Ιωάννας

ΦΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της 11χρονης τα δύο αδέρφια της  φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης, Απόστολος Λύτρας, ξεκαθάρισε ότι τα αδέρφια του κοριτσιού φιλοξενούνται σε εξειδικευμένη δομή μετά από εισαγγελική παρέμβαση και παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Η μητέρα επισκέπτεται καθημερινά τα παιδιά στη δομή ενώ η μητέρα της και γιαγιά των παιδιών μένει μαζί τους. Παράλληλα δεν έχει γίνει γνωστό ο χρόνος φιλοξενίας. Σημειώνεται πως τo πρωί της Παρασκευής, η μητέρα της μικρής Ιωάννας τέλεσε το μνημόσυνό της στα Χανιά.

Ερωτηθείσα για την απόπειρα αυτοκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της στο σημείο που σκοτώθηκε η μικρή Ιωάννα, η μητέρα δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star: «Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος». Στο μεταξύ η γιαγιά της 11χρονης Ιωάννας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα πως η εγγονή της μπορεί να αυτοκτόνησε.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δοθούν από τις Αρχές απαντήσεις στα ερωτήματά μας: Πού είναι το κινητό της 11χρονης; Με ποιους συνομιλούσε; Η ώρα ήταν 8:30, είχε πάρα πολλά παιδιά στο σημείο. Χρειαζόμαστε κάποια άτομα που βρίσκονταν στο σημείο να καταθέσουν» δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο Star.

Πηγή: cretapost.gr

Όλη η επικαιρότητα