Ελλάδα

Χονδρέμπορος ναρκωτικών θα έριχνε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς στην αγορά

Ακούστε το άρθρο

Ο 48χρονος έμπορος είχε στήσει την «επιχείρηση» στο σπίτι του, στη Λάρισα, όπου η Δίωξη εντόπισε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών

«Χονδρέμπορος» ναρκωτικών, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, είχε στήσει στο σπίτι του ακόμη και εργαστήριο για την τυποποίηση και την συσκευασία τους με μια μεταλλική πρέσα.

Τέλος στην παράνομη δραστηριότητα του 48χρονου Έλληνα έβαλαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι «ξεσκόνισαν» το σπίτι, την αποθήκη, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο. Συνολικά, ανακάλυψαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» συνολικού βάρους δυο κιλών και 130,7 γραμμαρίων και άλλες επτά συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 688,4 γραμμαρίων.

Ακόμη, κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, η μεταλλική πρέσα, μια μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο 48χρονος και 160 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς πάνω του όταν συνελήφθη κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα