Ελλάδα

Χρήστος Παππάς – Τι αναφέρει η 52χρονη: «Ήταν περαστικός από το σπίτι – Δεν ήθελα να τον διώξω»

Ακούστε το άρθρο

Ερωτηθείσα γιατί δεν κάλεσε αμέσως τις Αρχές απάντησε ότι δεν το έπραξε από… σεβασμό στο πρόσωπό του καταδικασμένου υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, βρέθηκε στο σπίτι της, έδωσε η 52χρονη που συνελήφθη. Σύμφωνα με την ίδια ο Χρήστος Παππάς βρέθηκε στο σπίτι της στου Ζωγράφου μόνο για λίγες ώρες.

Μιλώντας στο OPEN η 52χρονη ανέφερε ότι ο χρυσαυγίτης πήγε εκεί για να «φρεσκαριστεί», ενώ η ίδια του άνοιξε από περιέργεια και προκειμένου να μάθει πράγματα. «Θα μπορούσα εγώ να του κλείσω έτσι την πόρτα κατάμουτρα και να πω “φύγε”. Δεν το ήθελα. Ήθελα να δω τι γίνεται. Ήθελα να μάθω. Άσχετα που δεν μου μίλησε για τίποτα».

Ερωτηθείσα γιατί δεν κάλεσε αμέσως τις Αρχές απάντησε ότι δεν το έπραξε από… σεβασμό στο πρόσωπό του καταδικασμένου υπαρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

«O άνθρωπος ήτανε να φύγει, κάποια στιγμή θα έτρωγε και θα έφευγε. Μεσολάβησαν… 3 ώρες; Μπορεί να ήταν 3μιση. Ήθελε λίγο να φρεσκαριστεί, να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε και να φύγει», ανέφερε χαρακτηριστικά η 52χρονη που καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλακή για υπόθαλψη εγκληματία.

Κάποιος τηλεφώνησε στις Αρχές

Η 52χρονη υποστήριξε πως οι Αρχές βρήκαν τον Παππά στο σπίτι της επειδή κάποιος άλλος τους τηλεφώνησε «Κάποιος τηλεφώνησε, προφανώς τον είδανε και τηλεφωνήσανε. Υπήρχε πληροφορία ότι βρίσκεται εδώ… Εγώ είμαι νομοταγής άνθρωπος. Έπρεπε να καλέσω τις αρχές. Γιατί δεν το έκανα; Δεν φοβήθηκα ότι θα μου κάνει κάτι προς Θεού, αλλά δεν ήθελα τον άνθρωπο που σέβομαι, να του δείξω περιφρόνηση» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα