Football League

Χρήστος Παρασκευόπουλος: Ένας Πυργιώτης στο τιμόνι της Παναχαΐκής

Ακούστε το άρθρο

Ο  Ηλείος Χρήστος Παρασκευόπουλος, θα είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, αφού έχει συμφωνήσει με το Γιώργο Μπάρλο.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, πήρε την απόφαση να στηρίξει στην τεχνική ηγεσία παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Προπονητές που έχουν γνώσεις,  και λόγω της εντοπιότητας θα έχουν θέληση και κίνητρο για να τα καταφέρουν. Βεβαίως αναλαμβάνουν μια μεγάλη ευθύνη, αφού η πίεση θα είναι μεγάλη.

Ο Παρασκευόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-A και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής στην πρώτη ομάδα και τους Νέους του Παναιγιάλειου (Β΄ και Γ΄΄ Εθνική) και στους Νέους της Παναχαϊκής κάνοντας πολύ καλή δουλειά. Ενώ παλιότερα ως ποδοσφαιριστής,  έχει περάσει από την Παναχαϊκή. Ο Χρ. Παρασκευόπουλος, που ήταν  εως τώρα στο τιμ του Νίκου Παπαδόπουλου, έχοντας στο παρελθόν περάσει και από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου(ανδρικής ομαδας), κατάγεται από τον Ελαιώνα του Δήμου Πύργου,  και έκανε καριέρα  σε αρκετές ομάδες της χώρας αλλά και στην Ηλεία ως ποδοσφαιριστής, με τη φανέλα του Πανηλειακού και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος μάλιστα, θα έχει στο πλευρό του έναν παλιό γνώριμο των Ηλειακών γηπέδων, τον Αλέξη Σπυρόπουλο, άνθρωπο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν πέρασε και από τα μέρη μας,  με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή, αγωνιζόμενος σε Πανηλειακό, ΠΦΟ Πανόπουλου και Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΣΤΗΝ  ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2011-12 ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ  ΑΜ.  ΚΑΙ  Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Χρ. Παρασκευόπουλος και  Αλ. Σπήλιόπουλος , είχαν  βρεθεί στα Ηλειακά  γήπεδα ως  αντίπαλοι, παίζοντας ο μεν πρώτος  στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο προπονητής  ήταν ο  γαμπρός  του Τάσος Φερεκίδης(άλλοτε παίκτης του Πανηλειακού και άλλων ομάδων),  ενώ  ο δεύτερος  είχε  έρθει για πρώτη χρονιά στο Πανόπουλο, που  θα έπαιζε  για πρώτη φορά στην Δ΄  εθνική!  Η τύχη… τους έφερε αντιπάλους  στην πρεμιέρα  του 6ου ομίλου  της Δ΄ εθνικής , την  6ης Νοεμβρίου του 2011 στην Αμαλιάδα(σκορ 1- 1)! Μάλιστα  στο  34΄ είχαμε: Εκτέλεση κόρνερ από τον Χρ. Παρασκευόπουλο, η μπάλα πέρασε απ’ όλη την άμυνα των «πρασίνων»  και ο Αρουτίδης σε κενή εστία…,  με κεφαλιά έκανε το 1-0.  Και  στο 96΄: Ψυχρολουσία για τους  γηπεδούχους και λύτρωση… για τους φιλοξενούμενους. Ο νεοεισελθόντας Φώτης Παναγόπουλος με ωραίο δυνατό σουτ από τη γωνία  της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνιά και ισοφάρισε σε  1-1. Καλύτεροι από τον συγκλονιστικό χθες Αστέρα οι: Χρ. Παρασκευόπουλος(κορυφαίος),  Ρούνης,  Θ. Αντωνόπουλος, Παναγιωτόπουλος και ο Α. Αντωνόπουλος! Από τον Π.Φ.Ο.Πανόπουλου, ξεχώρισαν οι Σπηλιόπουλος(κορυφαίος όσο αγωνίστηκε), Γουβαλάρης, Μοσχογιάννης και  Βλαχόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Αν. Αντωνόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Αθ. Αντωνόπουλος  (87΄ λ.. τρ Μπάλας), Χ. Παρασκευόπουλος, Ρούνης, Δούλος, Γκρίλλας, Ι. Παρασκευόπουλος (80΄ Φερεκίδης), Αρουτίδης (78΄ Μαγκαφάς), Παπαθεοδώρου, Τριανταφύλλης.

Π. Φ..Ο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Γερακάρης, Σαραμαντάς (46΄ Θεοδωρακόπουλος), Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Δαβουρλής, Σπηλιόπουλος (78΄ Τσαγκάρης), Βλαχόπουλος, Μπρης, Χρονόπουλος (66΄ Παναγόπουλος).

Όλη η επικαιρότητα