Lifestyle Smile

Χριστίνα Μπόμπα: Οι νέες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της

Ακούστε το άρθρο

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε μέσα από ανάρτηση του ζεύγους Μπόμπα-Τανιμανίδη, πως η Χριστίνα είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τα πρώτα της παιδάκια, αφού κυοφορεί δίδυμα. Φυσικά η είδηση αυτή μας χαροποίησε απίστευτα και ανυπομονούμε να δούμε τις πρώτες της φωτογραφίες όταν η κοιλίτσα της θα αρχίσει να φουσκώνει.

Κι εκεί που σκεφτόσουν πως στο 2020 περισσότερα ήταν τα αρνητικά από τα θετικά, έρχεται η είδηση αυτή και σε κάνει να πιστεύεις στα θαύματα. Το διάσημο ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στην ελληνική showbiz, δύο χρόνια μετά τον γάμο του, απέκτησε αυτό που πάντα ονειρευόταν, και αυτή η είδηση είναι ξεκάθαρα το highlight του Δεκεμβρίου του 2020.

Ο Σάκης ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως εν τέλει δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor 4, λόγω της δίδυμης κύησης της Χριστίνας Μπόμπα, και αποχαιρέτισε το reality με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Όμως στα stories του το πιο ενδιαφέρον που είδαμε ήταν αυτό χθες βράδυ που μας αποκάλυπτε πότε θα έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια τους.

Ο παρουσιαστής διαφημίζει μία εφαρμογή και στο screenshot που ανέβασε στο προφίλ του ανέφερε: «Δεν ξέρω πόσα παιδιά γεννιούνται κάθε δευτερόλεπτο στη γη, αλλά εμείς γεννάμε δύο τον Ιούνιο».

Υπέροχος μήνας ο Ιούνιος λοιπόν για το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και ευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια.

via

Όλη η επικαιρότητα