Lifestyle

Χρύσα Διαμαντοπούλου: Σκηνοθέτης μας ζήτησε να αυτοϊκανοποιηθούμε πάνω στη σκηνή

Ακούστε το άρθρο

Μια νέα καταγγελία για σεξιστική και βίαιη συμπεριφορά στο χώρο του θεάτρου από σκηνοθέτη, έκανε η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν σκηνοθέτης είχε ζητήσει από την ίδια και μία άλλη συνάδελφό της να αυτοϊκανοποιηθούν επί σκηνής. Όταν αυτό έγινε πιο προσωπικό, οι δύο γυναίκες υποστήριξαν πως αυτό δεν είναι τέχνη και η άρνησή τους είχε ως αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να χαστουκίσει την άλλη κοπέλα.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει, να ουρλιάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», είπε αρχικά η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Αυτός ήταν ένας τρόπος που δρούσαν αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζοντας ότι έχουν εξουσία. Δε θα σταματήσει να με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια».

via

Όλη η επικαιρότητα