Ηλεία Πολιτική

Χρ. Γαβράς: Εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Στον δρόμο ανιδιοτελούς προσφοράς για την Ηλεία και την παράταξή μας.
Ακούστε το άρθρο

Στις προηγούμενες εκλογές της παράταξής μας γνωρίζοντας την πρότερη ανιδιοτελής μου προσφοράς επί πολλά χρόνια μου αναθέσατε την ύψιστη ευθύνη της κομματικής οργάνωσης στην Ηλεία, ως Προέδρου της ΝΟΔΕ.

Με τιμήσατε δείχνοντας την εμπιστοσύνη σας, και εγώ προσπάθησα όλο αυτό το χρονικό διάστημα, να υπηρετήσω με σοβαρότητα και μεγάλη αγωνιστική διάθεση τον σκοπό για τον οποίο επιλέχθηκα.

Από την αρχή της θητείας μου, απηύθυνα προσκλητήριο συσπείρωσης και συνεννόησης προς κάθε κατεύθυνση. Μίλησα για μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε και να προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε μίζερο και μικρόψυχο που θα διαιρούσε τις δυνάμεις μας.

Με βάση αυτό προχωρήσαμε ΜΑΖΙ σε πολύπλευρες δράσεις, αναπτύξαμε τομείς που είχαν μείνει ανενεργοί, δημιουργήσαμε κλιμάκια επικοινωνίας με τον κόσμο, και καταφέραμε να δώσουμε ουσιαστικό και παρεμβατικό παρόν στα μεγάλα θέματα του τόπου, συμμέτοχοι στον αγώνα που έδωσε και δίνει η κοινωνία μας.

Δεν περιοριστήκαμε σε στεγανά και «κλειστά» κομματικά πλαίσια, αλλά σε πολλές περιπτώσεις μιλήσαμε ξεκάθαρα και ειλικρινά, όχι για να επικροτήσουμε ως απλοί θεατές την κυβέρνηση, αλλά για να απαιτήσουμε από αυτήν την υλοποίηση προτεραιοτήτων και πρωτοβουλιών που έχει ανάγκη ο τόπος.

Δημιουργήσαμε μια ισχυρή ομάδα συνεργατών που μαζί με τα εκλεγμένα μέλη μας, θέλω να πιστεύω ότι κάναμε έργο χρήσιμο για την Ηλεία μας με συνέπεια και διάρκεια χωρίς μεγάλες «κορώνες», αποφεύγοντας τους πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς.

Γι’ αυτήν ακριβώς την ομάδα και για όσα πετύχαμε παρά τις δυσκολίες που βρήκαμε μπροστά μας αισθάνομαι δικαιωμένος και υπερήφανος.

Σήμερα μετά από αυτή την πορεία αδιάκοπης δουλειάς και αγωνίας για τον Νομό μας και αφού σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας, για μία ακόμη φορά, θέλω να επισημάνω ότι βρίσκομαι σταθερά εδώ, για να συνεχίσουμε τον δημιουργικό δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Κατέρχομαι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εσωκομματικές διαδικασίες και με ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που κάνω θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις, να σταθώ ενεργά, αποφασιστικά και αξιόπιστα σε μια ενωμένη διαδρομή στοχεύσεων για την Ηλεία μας!

Θα διεκδικήσω τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ  αναμφίβολα πεπεισμένος για ακόμη καλύτερη, μεθοδική και αποτελεσματική κομματική οργάνωση που θα μπορέσει να αποτελέσει εφαλτήριο νέων πολιτικών αγώνων και επιτυχιών για την παράταξή μας και τη Νέα Γενιά μας.

Όλη η επικαιρότητα