Παραπολιτικά

Όταν ο Χατζηδάκης προσπαθούσε να πείσει υπάλληλο του ΕΦΚΑ πως είναι ο… υπουργός

Ένα τρομερό σκηνικό!
Ακούστε το άρθρο

Ένα τρομερό σκηνικό διαδραματίστηκε στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, με υπάλληλο να μην αναγνωρίζει τον Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως αναφέρει το in.gr, ο Κωστής Χατζηδάκης βρέθηκε στην Κέρκυρα για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ. Ο υπουργός Εργασίας έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στο νησί, αλλά σίγουρα δεν θα περίμενε ότι δεν θα τον αναγνωρίσουν.

Ο κ. Χατζηδάκης με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ δεν τον αναγνώρισε και νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα.

«Καλημέρα, είμαι ο υπουργός», είπε στον υπάλληλο και εκείνος του απάντησε «έλα τώρα, τι είναι αυτά;». «Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!», επανέλαβε ο κ. Χατζηδάκης. Τότε ο υπάλληλος κατάλαβε τι έχει γίνει και ζήτησε συγγνώμη.

Ευχαριστημένος με τα όσα αντίκρισε ο υπουργός

Στη συνέχεια ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που αντίκρισε στον ΕΦΚΑ της Κέρκυρας. Ανέφερε ότι η εξυπηρέτηση είναι σε καλό επίπεδο και σε αυτό βοήθησαν οι νέοι υπολογιστές που έχουν παραλάβει οι υπάλληλοι.

Φυσικά, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν στον ΕΦΚΑ και ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους ότι βρίσκονται στην ίδια πλευρά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Όλη η επικαιρότητα