ΕΠΣ Ηλείας

Το ντέρμπι Ζαχάρω – Ενιπέας δεσπόζει την 3η αγωνιστική!

Ακούστε το άρθρο

Με τα ματς της 3ης αγωνιστικής, θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ, από τα οποία σίγουρα δεσπόζει η αναμέτρηση του Δημ. Στ. Ζαχάρως το απόγευμα της Κυριακής, ανάμεσα στον εκπληκτικό έως τώρα Ολυμπιακό Ζαχάρως και τον φιλόδοξο Ενιπέα Λαντζοίου! Μάλιστα και οι δυο ομάδες προέρχονται από δυο μεγάλα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει, ότι κατέρχονται αισιόδοξες στο ματς! Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Ζαχάρως από το μεγάλο διπλό μέσα στην Κρέστενα το περασμένο  Σάββατο, και ο Ενιπέας Λαντζοίου από την πεντάρα στην έδρα του σε βάρος της Δόξας Ν.Μανωλάδας! Δυο ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, και οι οποίες θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους! Ένα ματς που αρχίζει στις 4.30  μ. μ., και που αναμένεται να συγκεντρώσει και πολύ κόσμο, ιδίως από πλευράς της Ζαχάρως, καθώς τα δυο πρώτα νικηφόρα αποτελέσματα, έχουν σκορπίσει «θύελλα» ενθουσιασμού στις τάξεις των Ζαχαραίων φιλάθλων!

Τι δηλώνουν για το ντέρμπι, οι τεχνικοί, Στ. Μεντής και Νικ. Γκρίλλας: 

Στ. Μεντής (προπονητης 
Ολυμπιακού Ζαχάρως):

« Μια εβδομάδα μετά το θρίαμβο της ομάδας μου στην Κρέστενα, μας περιμένει ένα ακόμα σπουδαίο ντέρμπι, όπως είναι αυτό  στην έδρα μας με τον φιλόδοξο Ενιπέα! Μια από  τις δυνατές ομάδες της Α1 , που σίγουρα θα  διεκδικήσει θέση στα πλει – οφ ανόδου. Έτσι λοιπόν το ματς χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή,  καθώς δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο  των Κρεστένων.  Εμείς όμως έχουμε ανεβασμένη  ψυχολογία , και αισιοδοξούμε  για  τη νίκη!  Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία  μας, χωρίς να αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα  προβλήματα!».

Νικ. Γκρίλλας(προπονητής  Ενιπέα
Λαντζοίου):

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, που χρειάζεται  ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ο ιστορικός Ολυμπιακός  Ζαχάρως, δείχνει φέτος ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, κάτι που είδαμε και την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Κρέστενα! Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας  να παρουσιάσουμε  τον καλύτερό μας εαυτό, εάν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στη Ζαχάρω, που έχοντας 2Χ2, έχει  ανεβασμένη την ψυχολογία της! Όμως και εμείς όπως δείξαμε με την Δόξα Ν. Μανωλάδας, ανεβαίνουμε συνεχώς, και ελπίζω  ότι αυτό θα συνεχίσουμε και στη Ζαχάρω!».

Όλη η επικαιρότητα