Αθλητισμός Ηλεία

Χαιρετισμός Ελευθέριου Βαρουξή για την Βράδια των Άσσων 2016

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα την προσέλευση του αθλητικού και όχι μόνο κόσμου της Ηλείας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Πατρίς», «Η βραδιά των ΑΣΣΩΝ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Ελευθέριου Βαρουξή, διευθυντή της Multi Productions, της εταιρείας του ΔΟΒ, η οποία διοργάνωσε αυτή τη λαμπερή βραδιά.

ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

Ήμουν μικρό παιδί όταν η εφημερίδα Πατρίς με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της διοργάνωνε τις ονειρικές εκείνες βραδιές στο κέντρο Δεμίρη,  οι οποίες έχουν αφήσει εποχή.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει τόσο στον αθλητισμό όσο και στην Ελλάδα.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι το μεράκι των καθημερινών ανθρώπων που από το υστέρημα τους κάνουν τα πάντα για την ομάδα του χωριού τους ,η θέληση του προπονητή να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του,το πείσμα του αθλητή να τρέξει ακόμα πιο γρήγορα,να πάει  πιο ψηλά,να οδηγήσει πιο καλά και να κερδίσει!

Πάντα στα πλαίσια του ευ ευ αγωνίζεσθαι.

Αυτό τιμούμε σήμερα εδώ, τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που είναι η καλύτερη διέξοδος  για τα παιδιά μας , αλλά και τους επαγγελματίες του αθλητισμού, που διαπρέπουν και μας κάνουν περήφανους σαν Έλληνες.

Σήμερα στην Αμερική ένα παιδί 24 ετών παίζει στο πρώτο του All Star Game.

Ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια από τα Σεπόλια, σε ένα μικρό σπίτι με την επταμελή οικογένεια του, και αναγκαζόταν να βγει στους δρόμους να πουλήσει ρολόγια, τσάντες και γυαλιά ηλίου,. «Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο. Δε μπορούσαμε να πουλήσουμε πράγματα στο δρόμο και έτσι δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε φαγητό», έχει εξομολογηθεί.

Δεν σταμάτησε όμως, αγωνίστηκε και δικαιώθηκε.

Αυτό το παιδί πρέπει να είναι το παράδειγμα μας.

Να θυμόμαστε, ότι πάρα τις δυσκολίες, όταν πέφτουμε θα σηκωνόμαστε και θα συνεχίζουμε, σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

Η Εφ. Πατρίς βρίσκεται σήμερα στην Αμερική, μέσω του συνεργάτη μας κυρίου Βασίλη Σκουντή τον οποίον ευχαριστούμε, και θα παραδώσει στον Γιάννη το βραβείο του, σαν Πρεσβευτή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο μέσα από τον Αθλητισμό!

Η σημερινή προσέλευση σας μας συγκινεί και μας κάνει να βάζουμε πιο ψηλά τον πήχη για του χρόνου

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο όμιλος μας  θα συνεχίσει να αγωνίζεται καθημερινά για τα προβλήματα της Ηλείας, θα βρίσκεται δίπλα σας, στυλοβάτης του πολίτη και μπροστά σε κάθε αγώνα.

Άλλωστε οι επικεφαλής  αυτού του καραβιού  στο ταξίδι της ενημέρωσης, ο Λεωνίδας και ο Κωνσταντίνος Βαρουξής, έχουν δώσει τις αρχές που όλοι εμείς οι συνεργάτες τους ακολουθούμε πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για την σημερινή βραδιά, και να παρακαλέσω αυτούς που απονέμουν τα βραβεία, να δώσουν το λόγο και τον περισσότερο χρόνο σήμερα στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι είναι οι αθλητές μας.

Βαρουξής Ελευθέριος

Master in Business Administration Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

Master in Mass Communications London Metropolitan University

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗ

Όλη η επικαιρότητα