Αθλητισμός

1-1 ο Πανηλειακός με τον Ατρόμητο Λάππα σε φιλικό αγώνα!

panh_.jpg
Ακούστε το άρθρο

Φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα το μεσημέρι ο Πανηλειακός με αντίπαλο τον Ατρόμητο Λάππα σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, Σωτήρης Αντωνίου στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του στον πάγκο των ερυθρόλευκων είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αξιολογήσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του και να δει κατώ απο ποιες συνθήκες μπορουν να αντιδράσουν σε συνθετικό χλοοτάπητα εν όψει και του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με την Επισκοπή που θα διεξαχθεί σε τέτοιο γήπεδο.

Στα του αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39′ με το Μπίζο ενώ ο Πανηλειακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κατσαρός στο 75′ απέτυχε να νικήσει το Τζουραμάνη από τα έντεκα βήματα σε πέναλτυ που κέρδισε ο Παναγόπουλος.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά από την άσπρη βούλα στο 85΄με τον Παναγόπουλο να ευστοχεί σε νέο πέναλτυ που κέρδισε ο Κουλός αυτή τη φορά  και να πραγματοποιεί το 1-1.Στο σημείο αυτό είχαμε την ..πρόωρη λήξη του αγώνα εξαιτίας μιας λογομαχίας του ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Μπιταξή με φιλάθλους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

H Βαθμολογία του Ομίλου (σε 20 αγωνιστικές)

1. Παναιγιάλειος 35


2. Αχαρναϊκός 35


3. Αστέρας Μαγούλας 34

4. Φωστήρας 33


5. Επισκοπή 33

6. Πανηλειακός 26

———————-

7. ΑΟ Γλυφάδας 26

8. ΑΟ Χανιά 25

9. Κόρινθος 24

10. Προοδευτική 23

11. Ρούβας 22

12. Καλαμάτα 12

13. Εθνικός Αστέρας (έχει αποσυρθεί)

Επόμενη αγωνιστική (14/4 με ώρα έναρξης 16.00)

Κόρινθος-Προοδευτική

Καλαμάτα-Αστέρας Μαγούλας

Ρούβας-Επισκοπή

Παναιγιάλειος-Γλυφάδα

Αχαρναϊκός-Χανιά

Φωστήρας-Εθνικός Αστέρας 3-0 ά.α.

Ρεπό: Πανηλειακός

Όλη η επικαιρότητα