Εκπαίδευση Ηλεία

10 επιτυχίες για το ΕΠΑΛ Λεχαινών

Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές επιτυχίες για το ΕΠΑΛ Λεχαινών ανέδειξε η ανακοίνωση των βάσεων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: στις πανελλαδικές συμμετείχαν 18 υποψήφιοι από τους οποίους πέτυχαν οι 10,  ποσοστό ιδιαίτερα ικανοποιητικό  αφού αγγίζει το 50%

Συναντήσαμε τρεις από τους υποψηφίους οι οποίοι δήλωσαν:

Παλούκου Ειρήνη (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας – Τουριστικών Επιχειρήσεων (Πάτρα) – ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας): « Νοιώθω περήφανη που μπόρεσα και εκπλήρωσα το όνειρο μου μετά από πολύωρο κόπο και διάβασμα. Εύχομαι κάθε παιδί στο μέλλον να εκπληρώσει τα όνειρα του».

Χριστόπουλος Χαράλαμπος (Τομέας Μηχανολογίας – Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά) Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος – 3ος) : «Ύστερα από εντατικό διάβασμα και αφοσίωση στα μαθήματα οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και μου επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτό το δύσκολο αγώνα βοήθησαν οι γονείς μου, τα αδέλφια μου και οι καθηγητές του σχολείου μου. Τους ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά αλλά κυρίως τους καθηγητές της ειδικότητας κ.  Λεμποτέση Α. και κ. Σπριντζό Ν. για την στήριξη τους όλη την χρονιά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές και στο σχολείο μου πάντα επιτυχίες».

Βαλογιάννη Νικολίτσα (Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας – Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου – ΑΣΤΕΡ Ρόδου) : «Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που με ατελείωτο κόπο και ιδρώτα κατάφεραν τελικά τον στόχο τους. Είναι μία τεράστια ανταμοιβή για μένα να βλέπω αυτό το αποτέλεσμα. Όταν υπάρχουν στόχοι και πάνω από όλα θέληση όλα γίνονται. Νιώθω ενθουσιασμένη για το καινούργιο ξεκίνημα που θα κάνω αφού η συγκεκριμένη σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και ελπίζω στον μέλλον να τα καταφέρω. Εύχομαι στο σχολείο μου και τους επόμενους μαθητές καλή επιτυχία».

Όλη η επικαιρότητα