10 πράγματα που μας κάνουν σέξι

10-pragmata-pou-mas-kanoun-kolasmena-seksi-symfonei-kai-i-epistimi.col-8.jpg

Δεν έχουμε δεύτερη ευκαιρία για να κερδίσουμε την πρώτη εντύπωση, ας το θυμόμαστε αυτό κάθε φορά που βγαίνουμε από το σπίτι. Διαβάστε μερικά «σιγουράκια» που μετρούν υπέρ της σεξουαλικότητάς μας.

1. Κατά γενικό κανόνα, το χαμόγελο μας κάνει πιο ελκυστικούς. Οπότε φουλ του χαμόγελου. Εάν δε, θέλουμε να βελτιώσουμε το χαμόγελό μας, να το κάνουμε ακαταμάχητο, τότε το μεθοδεύουμε και χαμογελάμε αργά και σιγά, όχι τρανταχτά και δυνατά.

2. Ομορφιά ύπνου; Ναι, είναι αλήθεια, ο ύπνος ομορφαίνει.

3. Κόκκινα ρούχα. Τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Φορέστε κόκκινα.

4. Άντρας: Τα κοντά γένια σε κάνουν να φαίνεσαι πιο έξυπνος και πιο κοινωνικός. Γυναίκα: Τα μακριά μαλλιά είναι ταυτόσημο της θηλυκότητας.

5. Άντρας: το πηγούνι επάνω. Γυναίκα: το πηγούνι προς τα κάτω.

6. Άντρας: βαθιά, κυρίαρχη φωνή. Γυναίκα: μια φωνή που έχει παραμείνει σε θηλυκά επίπεδα, μια κάποια βραχνάδα είναι επίσης καλοδεχούμενη, αλλά να μην περάσει στο στάδιο του νιαουρίσματος. Αυτό είναι -μάλλον- εκνευριστικό.

7. Άντρας: Το ύψος μετράει. Γυναίκα: Τα τακούνια μετράνε.

8. Οι γυναίκες που δε φορούν μακιγιάζ βρίσκονται χαμηλά στη λίστα της σεξουαλικότητας. Οι έρευνες, επίσης, επιβεβαιώνουν ένα ακόμα στερεότυπο για τη γυναικεία σεξουαλικότητα: Το γεμάτο στήθος.

9. Άντρας: Κινήσου έξυπνα, διατήρησε το κουλ ύφος σου ή πάρε ένα σκυλάκι. Βοηθάει. Γυναίκα: Κινήσου έξυπνα, διατήρησε το γλυκό ύφος σου ή πάρε ένα σκυλάκι.

10. Ευφυΐα; Ίσως το πιο σέξι στοιχείο για άντρες και γυναίκες.

 

 

womantoc.gr