Γυναίκα

10 super tips για να χάσεις τα κιλά των διακοπών

0acba255b1f75c59721734c210210a9d_xl.jpg.pagespeed.ce_.bv8lcn8ktw.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι διακοπές ήταν τέλειες, οι βουτιές δροσιστικές και το φαγητό απολαυστικό. Όπως κάθε καλοκαίρι, πήρες 2-3 κιλάκια που αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας θα τα χάσεις μέχρι να πεις φθι-νό-πω-ρο!

1. Μην παραλείπεις το πρωινό σου. Βοηθάει στο μεταβολισμό και καις περισσότερο λίπος. Επίσης περιορίζει τις λιγούρες και σε κάνει να μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας.

2. Πες Όχι στο junk φαγητό και άρχισε να ψωνίζεις φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Όσο πιο ανεπεξέργαστες είναι οι τροφές που επιλέγεις τόσο το καλύτερο.
 
3. Περιόρισε την ποσότητα. Ακόμα κι αν μιλάμε για σαλάτα.

4. Άρχισε να ασκείσαι. Για να χάσεις κιλά, πρέπει να το κάνεις τακτικά και να χύνεις ιδρώτα -τρεις φορές την εβδομάδα εντατικής άσκησης καλό θα σου κάνουν.

5. Θέτε μικρούς στόχους. Το να μπεις ξανά στο τζιν σου ή να τρέξεις μερικά χιλιόμετρα παραπάνω, ας πούμε.

Τα ιδανικά σνακ; 

6. Πίνε νερό όλη μέρα. Έχε μαζί σου ένα μπουκαλάκι-θερμός που θα γεμίζεις και θα ξαναγεμίζεις.

7. Κάνε μικρές ατασθαλίες. Σε ένα ποσοστό 80-20%, το 80 περιλαμβάνει υγιεινές τροφές και το 20 λίγη σοκολατίτσα, ένα γλυκάκι, κάτι για τη λιγούρα.

8. Κάνε ενδυνάμωση με βάρη. Θα πάει τον μεταβολισμό σου στα ύψη. Ειδικά σε συνδυασμό με αερόβια άσκηση το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

9. Να ξεκουράζεσαι και να κοιμάσαι αρκετά. Το σώμα σου θα σε ανταμείψει. Η κούραση και η αϋπνία δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι όταν θέλεις να απαλλαγείς από περιττά κιλά. 

10. Να παραμένεις θετική και να αγαπάς τον εαυτό σου. Κάνε χιούμορ, γέλα άφοβα, ζήσε τις στιγμές.

faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα