Κόσμος

13χρονος έσωσε από τα χέρια απαγωγέα την 8χρονη αδερφή του με μια σφεντόνα!

Ο φερόμενος ως δράστης, 17 ετών, κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου και θα δικαστεί ως ενήλικος.
Ακούστε το άρθρο

Ένα 13χρονο αγόρι στις ΗΠΑ έσωσε τη μικρή του αδερφή από απόπειρα απαγωγής, χρησιμοποιώντας ένα απλό αλλά απίστευτα αποτελεσματικό όπλο: τη σφεντόνα του. Με εφευρετικότητα που θυμίζει τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι» ο πιτσιρικάς έσωσε την αδερφή του από τα χέρια του απαγωγέα.

Όλα έγιναν όταν η 8χρονη μάζευε μανιτάρια στο πίσω μέρος του σπιτιού τους την περασμένη Τετάρτη στην Αλπίνα, στην Πολιτεία Μίσιγκαν, στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών. Τότε, ένας άγνωστος βγήκε από τους θάμνους και την άρπαξε.

Το κοριτσάκι πάλεψε και κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα. Τότε, ο 13χρονος αδελφός της, που είδε την αδελφή του σε κίνδυνο, τέντωσε τη σφεντόνα του, σημάδεψε και χτύπησε στο κεφάλι και το στήθος τον άγνωστο που πήγε να απαγάγει την αδελφή του. Ο δράστης τότε τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας το κοριτσάκι.

Μάλιστα ο 13χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς το πως ήταν ο επίδοξος απαγωγέας και τελικά συνέλαβαν έναν ύποπτο που είχε τραυματιστεί στα σημεία που σημάδεψε ο μικρός με την σφεντόνα του.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο φερόμενος ως δράστης, 17 ετών, κατηγορείται για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου και θα δικαστεί ως ενήλικος.

Όλη η επικαιρότητα