Κόσμος

14χρονη «πλακώνει» 12χρονη στις μπουνιές σε εμπορικό κέντρο (VIDEO)

14hroni_plakonei_12hroni_stis_mpoynies_se_emporiko_kentro.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει πώς μια 14χρονη κοπέλα επιτίθεται σε μια 14χρονη με απίστευτη αγριότητα και την… ξαπλώνει κάτω με κλωτσιές και μπουνιές χωρίς έλεος στο κεφάλι και το σώμα της! 

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως το περιστατικό δεν συνέβη νύχτα ή σε κάποιο απόμερο δρομάκι, αλλά μέρα-μεσημέρι σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο, λίγο έξω από την Μελβούρνη της Αυστραλίας. Κανένας από τους δεκάδες ανθρώπους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο δεν παρενέβη για να σταματήσει τον ξυλοδαρμό, ενώ αντίθετα δύο ακόμα νεαρά κορίτσια βιντεοσκοπούν το περιστατικό και απειλούν: «Αυτό πάει αμέσως στο Facebook»! 

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά μια κοπέλα με μπλε μαλλιά να επιτίθεται στην 12χρονη Έιντζελ Μπάρντσλεϊ με μπουνιές και κλωτσιές. Στην συνέχεια την τραβά από τα μαλλιά και τη ρίχνει στο πάτωμα, όπου συνεχίζει το ανελέητο ξύλο. Όλη αυτή την ώρα η 12χρονη δεν αντιδρά, ενώ μάλιστα τα κορίτσια που παρακολουθούν ακούγονται να λένε: «Σε έχει χτυπήσει τόσες φορές, χτύπα την κι εσύ»! 

Μιλώντας αργότερα σε δημοσιογράφους σχετικά με το περιστατικό, η Έιντζελ Μπάρντσλεϊ υποστήριξε πως φοβήθηκε τόσο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθόλου και πως αιτία του ξυλοδαρμού της ήταν το γεγονός πως νωρίτερα είχε υπερασπιστεί ένα άλλο παιδί που ήταν στόχος bullying από την 14χρονη. 

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αυστραλίας η κοπέλα συνελήφθη αφού παραδόθηκε μόνη της στην αστυνομία, καθώς οι γονείς της Έιντζελ Μπάρντσλεϊ υπέβαλαν καταγγελία. 

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα