Μουσική

15η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αμαλιάδα

emd_logo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Έχει πάψει να θεωρείται ένα μουσικό event – είναι πλέον θεσμός. Με φετινό σύνθημα «Τι είναι για σένα η μουσική;» και για 15η συνεχή χρονιά, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ετοιμάζεται να γεμίσει πλατείες και δρόμους με ήχους, χρώματα και ελπίδα, προσφέροντας δωρεάν μουσική σε όλους. Για μία ακόμα χρονιά, ετοιμαζόμαστε για να αναδείξουμε τους νέους καλλιτέχνες. Η Γιορτή που ενώνει καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή είναι εδώ: Ετοιμαστείτε για την 15η Γιορτή της Μουσικής!

Στο διάστημα 17-21 Ιουνίου 2014 σε κεντρικά σημεία της Αμαλιάδας (Πλατεία Ανεμόμυλου, Πλατεία Καλίτσα, Πλατεία Μπελογιάννη, Πεζόδρομος, Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο) θα στηθούν εκδηλώσεις οι οποίες θα προσφέρουν ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία αλλά και θα τονώσουν την τοπική οικονομία. 

Οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ζωντανές συναυλίες από μεμονωμένους μουσικούς, μουσικά σχήματα, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, χορωδίες, χορευτικά και άλλα μουσικά δρώμενα.  Θα συμμετέχουν μουσικά σχήματα διαφορετικών ειδών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και αναμένεται να προσφέρουν απλόχερα διασκέδαση και ψυχαγωγία στην τοπική κοινωνία αλλά και στους επισκέπτες. Θα συμμετέχουν μουσικά όλες οι ηλικίες γεγονός που αποδεικνύει ότι η πόλη της Αμαλιάδας αγαπάει τη μουσική και κάθε χρόνο γεννάει νέα ταλέντα που θέλουν να παίξουν μουσική να είναι συμμέτοχοι μιας ανοικτής γιορτής!

Όλη η επικαιρότητα